Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
-
altanivan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Занималня с Пасат Б3 1990 черния, GT Look и 17" джанти P
Ето ти една идея за фарове , човек от скука ... виж какво прави
Диодна летна,сваляш стъклата ,лепиш на рефлектора и си ти :))) За има няма 10лв 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Аз продължавам да си клошарствам и да трупам
. Просто като го видях Estoril-а не можах да го пропусна, тъй като винаги съм искал да притежавам и такъв комплект ОЕМ джанти. В уникално състояние са и не са пребоядисвани и още по-интересното за мен е, че са производство в Канада. Само старателно почистване от вътрешната страна, че са много мръсни, едни гуми 185/55/15 зимни и май това ще е за зимата...

. Просто като го видях Estoril-а не можах да го пропусна, тъй като винаги съм искал да притежавам и такъв комплект ОЕМ джанти. В уникално състояние са и не са пребоядисвани и още по-интересното за мен е, че са производство в Канада. Само старателно почистване от вътрешната страна, че са много мръсни, едни гуми 185/55/15 зимни и май това ще е за зимата...
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Абе ти тия джанти са ти като играчка
Радват, много тия ще отворят пасата
Всъщност гледах ти темата за 10ти път отначало, маската с емблема по ще отвори пасата (Мой вкус) един пасат като се свали и се сложат подходящите джанти и с оригиналната маска разбива
Мое мнение 
Радват, много тия ще отворят пасата
Всъщност гледах ти темата за 10ти път отначало, маската с емблема по ще отвори пасата (Мой вкус) един пасат като се свали и се сложат подходящите джанти и с оригиналната маска разбива
Мое мнение 
- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Човече колко чифта станаха джантите,че им изгубих бройката
?Явно те слуша много Пасата щом му правиш такива подаръци :)
- tsonkov2805
- Автомобил: Vw Golf GTI
- Двигател: PB 1990
А със "Себринга" какво стана , или съм пропуснал нещо ?
- nokiangage
- Контакти:
Боби, за съжаление се разделих със Себринг-а заради разнообразие, иначе все още си остава една от най-красивите фабрични джанти за мен. Винаги съм се чудел как би седял Етрорил-а на моята кола с по-ниска от фабричната гума и ето, че сега изкочи този модел на много добра цена. Иначе се чудя дали 195/50/15 или 185/55/15 да избера за зимни гуми - има време поне, ще видя какви са цените и ще избера. Поздрави 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Моя съвет е да вземеш 195/55/15 ако не те притеснява че са малко по-скъпи. 185/55 сапрекалено тесни и в комбинация с тесните джанти и големия офсет не стоят особенно добре.
Не знам дали от тези снимки може да добиеш представа как стоят, но нямам по хубави
http://media.snimka.bg/s1/1660/029564587-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1661/029565478.jpg
Ако искаш мога да ти ги снимам, но сега не са на колата.
Не знам дали от тези снимки може да добиеш представа как стоят, но нямам по хубави
http://media.snimka.bg/s1/1660/029564587-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1661/029565478.jpg
Ако искаш мога да ти ги снимам, но сега не са на колата.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
195/50/15 или 185/55/15
Тези гуми не са с необходимия теглови индекс за пасата освен ако не се водят XL-усилени,те покриват.Не знам обаче как се променя возията при такива.
Все пак пасата е по-тежък от голфа,те ще държат ама винаги ще има риск.
195/55/15 е гумата макар и по-скъпичка.И визуално всичко си е на место.
Тези гуми не са с необходимия теглови индекс за пасата освен ако не се водят XL-усилени,те покриват.Не знам обаче как се променя возията при такива.
Все пак пасата е по-тежък от голфа,те ще държат ама винаги ще има риск.
195/55/15 е гумата макар и по-скъпичка.И визуално всичко си е на место.
- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Разнообразие да има Честита придобивка, много запазени изглеждат, с 195/50 няма ли да е много ниска ?! 
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Аско, няма ми се хвалиш само ти с джанти произведени в Канада, имам 2 комплекта оригинални "аррива", мисля бяха ЗАНДВОРТ само дето няма кой да им свали боята и да ги полира.
- nokiangage
- Контакти:
@ Winner25 - Да, ще видя и 195/55 как са, но миналата зима бях с 185/60, които бяха с 8мм по-високи от първите и не ми харесваше как седи. Иначе за офсета, имам 4 фланци от по 5мм и мисля с тях да коригирам малко.
@ Danny boy - Добър довод колега, досега честно не съм проверявал тегловни индекси и ще проверя, че ми стана интересно, иначе вече май 3-то лято карам със 195/50/15 заради по-изнесените джанти, че по-висока гуми на влиза
@ vwladi - С гума на 50 ще дойде по-ниска отколкото с фабричните, скоро ще сложа една гума на Estoril-а за проба и на колата и ще видя как ще застане
@ plamen000000 - Мда, много хубав модел също и ако ги полираш някой ден моля те прати ми снимка
И три снимки от много по-добра техника от моя телефон от Dancho Manolov Photography:

@ Danny boy - Добър довод колега, досега честно не съм проверявал тегловни индекси и ще проверя, че ми стана интересно, иначе вече май 3-то лято карам със 195/50/15 заради по-изнесените джанти, че по-висока гуми на влиза
@ vwladi - С гума на 50 ще дойде по-ниска отколкото с фабричните, скоро ще сложа една гума на Estoril-а за проба и на колата и ще видя как ще застане
@ plamen000000 - Мда, много хубав модел също и ако ги полираш някой ден моля те прати ми снимка
И три снимки от много по-добра техника от моя телефон от Dancho Manolov Photography:

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
И фарове има,и джанти има,ама не ги слага...
До неделя да си ги скалъпил,щото идвам

До неделя да си ги скалъпил,щото идвам

- nokiangage
- Контакти:
Тоше, фаровете заминаха за съжаление поради финансови фуги за запълване, но за 17-ките единственото ми извинение е, че сега много по-комфортно ми вози с 195/50/15 спрямо 205/40/17
, но най-верятно този уикенд слагам по-големите капли и ще се видим с теб, дали на форумната среща или на тази на Stanceworks на паркинга на Метро...
Миналата вечер преживях символичната смърт на лирическия герой
. От два месеца "дебна" един Passat с една известна и уникално рядка Votex маска, най-накрая се запознах се със собственика и не я продава...
Не съм първия който е предлагал да я купи и оферата за бартер за друга и доплащане и на мен ми отказаха.

, но най-верятно този уикенд слагам по-големите капли и ще се видим с теб, дали на форумната среща или на тази на Stanceworks на паркинга на Метро... Миналата вечер преживях символичната смърт на лирическия герой
. От два месеца "дебна" един Passat с една известна и уникално рядка Votex маска, най-накрая се запознах се със собственика и не я продава...
Не съм първия който е предлагал да я купи и оферата за бартер за друга и доплащане и на мен ми отказаха. - nokiangage
- Контакти:
От доста време ме мъчеше счупената на 3 места конзола за копчето за фаровете и вече ми писна да ги затискам да не падат. Благодарение на HukuTyY ( много благодаря и за новото копче за регулиране височината на фаровете за да запълни празното капаче
), който ми подари такава и днес имах време да се позанимавам и я смених, в такова състояние беше старата
:

И най-накрая ми остана време да обърна внимание на изискващите го пластмаси:

Тук се вижда разликата
:

Полирах и стъклата с препарат за да се стича водата по-бързо, но само предното стъкло съм снимал, че се бях омазал:

И крайния резултат от занимавката
:

), който ми подари такава и днес имах време да се позанимавам и я смених, в такова състояние беше старата
:И най-накрая ми остана време да обърна внимание на изискващите го пластмаси:
Тук се вижда разликата
Полирах и стъклата с препарат за да се стича водата по-бързо, но само предното стъкло съм снимал, че се бях омазал:
И крайния резултат от занимавката
Последна промяна от nokiangage на Нед 01 юни 2014 20:36, променено общо 1 път.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
С какво полира стъклата ?