Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 16"BBS RS GT

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Johnsword
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.8 RP1991

Re: Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 15"Estoril

Мнениеот Johnsword » Сря 05 окт 2016 6:28

В интерес на истината да.. на 16 бях като я пуснах. Аз правя, друг е кара.. странно, но факт. Не ме е яд, защото резултата ми допада до този момент. Пък и не съм единствения 18 годишен, който е по един или друг начин съживил малко един youngtimer. :beer Пък и не мисля, че я "тюнинговам" леко е снижена и е на 15ка ? Нито е с тъмните джамове, яката музика, стикербомба по калниците, намръщените фарове и т.н. всичко се стремя да си е оригинално направено, до някаква степен. Картерната ми вентилация е това макруче, което излиза от главата, реално минава през целия двигател, друго обяснение нямам. :gruebel

Потребителски аватар
ангелчо77
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: RP 1990

Re: Синия.. Passat B3 1.8 RP 15"Estoril

Мнениеот ангелчо77 » Чет 06 окт 2016 6:45

Johnsword написа:Да драснем някой друг ред, да не оставаме pass... та има леки промени по колата, предимно по озвучаването. Купих си ресийвърче сони 4х55 и още 2 говоритела пайнер. 4те врати с пайнер таблото си е с оригиналната филипс пищялка и отзад в кората съм с JBL като мощност JBL-a и пайнера са еднакви, да няма разлики много много. Отзад се сдобих с оем решетки от голф 4ка. Тук там имат пукнато, но като за без пари толкова.. ще се търсят други. За момента сдоби доста приличен вид музиката, както и акустика. Касата си я изведох на ОЕМ копче от пасат б3 за да се връзва с другите, да не съм с ЦК ключета и тем подобни. Сега пазариме един липщад и ако всичко е наред ще сме вече на лупа отпред. :mhihi Ето и малко снимков матРял..
Изображение
Изображение
Изображение
:beer

Te тая последната снимка най кефи.И за аватар бива.
Сега по темата. :icon_lol И аз съм на 16 цола,205 50.Доволен съм,не опира никъде.Ако искаш,мога да ти кача една снимка. :wink

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 06 окт 2016 8:01

инжектопляктор написа: А тези фарове хич не отиват на консервативният Пасатор. Лично мнение. :drunk

Спирай наркотиците докато е време!

Потребителски аватар
Jijooshu
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: RP 1989

Мнениеот Jijooshu » Чет 06 окт 2016 10:37

+1 :mhihi

Саше, моля те снимай как точно си сложил говорителите на задните врати, обема затворил ли си го по някакъв начин, че и мен ме чака тоя филм :beer

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Чет 06 окт 2016 13:29

vucata написа:Спирай наркотиците докато е време!

Оригиналните кристални фарове и мигачи са по-хубави от двойните кръгли. Винаги кръглите фарове са ми били грозни и са ми мязали на Жигула или някой мотопед. :screwy

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 06 окт 2016 13:42

Точно тая Хела е убийствена за тези коли, за съжаление са твърде скъпи, напълно ненужно и не са толкова ефективни, колко се очаква, но с ксенон на лупата бива

mitice
Автомобил: Golf 3 Europe
Двигател: ABU

Мнениеот mitice » Чет 06 окт 2016 13:55

Hella е перфектна за Golf 3,B3 според мене. Има един близо до нас golf 3 gt 4 врати син и беше с едни убииствени 17" и широки чисто бели джанти с ЛЕД бели ленти от долу мисля. Ама върви страшно и е с Hella фаровете.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 06 окт 2016 14:13

инжектопляктор написа:Оригиналните кристални фарове и мигачи са по-хубави от двойните кръгли. Винаги кръглите фарове са ми били грозни и са ми мязали на Жигула или някой мотопед. :screwy

Оригинални КРИСТАЛНИ НЕМА!
Това с мотопеда... Верно не си в ред! Сериозно спирай там синтетика, кока, трева, люцерни,че нещо тотално напоследък избухваш с ЕБАТИ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ЧОВЕК.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Чет 06 окт 2016 18:19

vucata написа:Оригинални КРИСТАЛНИ НЕМА!

Имах предвид правоъгълни, прозрачни. И имам право на вкус.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 06 окт 2016 20:10

Ти и вкус ли имаш? Да ти имам вкуса на строшляците, които купуваш за по 500 лева... Аре стига сме спамили прекрасната тема на младежа!

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Чет 06 окт 2016 20:20

Кой спами и обижда??

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Чет 06 окт 2016 20:22

vucata написа:Да ти имам вкуса на строшляците, които купуваш за по 500 лева...

Чакай ся! Аз имам същата кола, същият цвят. Имах и същите джанти, но ги продадох. При това условие ти ли ще говориш ми за вкус?
Дали аз по-добре от тебе не знам кое как стои на такава кола? Ти мене на трошляк ли намери да ме обиждаш?
Тонколоните във вратите не са лоша идея, но фаровете и ниско окачване не се връзват според мен със стила на пасата. Пасатът не е състезателна кола и е голяма кола за по-улегнали хора.

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 06 окт 2016 20:31

Кой ти говори за състезателна кола бе? Казах ти да спреш ДРОГАТА, щото се излагаш пред 17 000 души! Твоя пасат няма нищо общо с колата на колегата. Освен цвета и марката и модела! До тук. Ти колите си ги купуваш да се возиш от т. А до т. Б! Да им връзваш свински опашки, да лепиш с хартиено тиксо и да взимаш части от НАДИН. От кога почна да разбираш от вкус и така нататък. Това,че ти си взел някакъв гроб,не означава,че на колегата колата трябва да прилича на твоята- сещаш се нали? Разликата е от земята до небето! Аре трай и се махай,че не мога да те трая !

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Чет 06 окт 2016 20:37

Аре да спреме с глупостите в темата на момчето.Имам удоволствието да го познавам лично и не смятам,че е нужно да му пълниме темата с упреци за хубавият Пасат/не са толкова много във форума/...Друг е въпроса кой какви критерии и възможности за визия има...Преди 30+ год. инжинерите от Хела са измислили тези фарове и след това нищо добро не е направено за Пасат Б3...Ясно е,че с ксенон ще светят по-добре и вероятно Санди скоро ще монтира такъв...Всеки,който е виждал Хела Липсатат на живо е впечатлен...То това е като с Поршетата...не ги карат много-много...явно не са мал...
Санди,напредваш в правилната посока/според мен/ и вярвам,че след време всички тези писания на някои колеги,само ще предизвикват приятни емоции и усмивки! :beer

Потребителски аватар
logrus
Автомобил: Passat B3
Двигател: 06.1989

Мнениеот logrus » Чет 06 окт 2016 20:41

На мен не ми харесват тези фарове - на цялата ръбеста форма на Пасат-а изведнъж кръгчета някакви.
Аз бих сложил "вежди" на оригиналните фарове - само леко да ги скося в горната част.
Ама това е според мен - важното е на теб да ти харесват. :th_up И не се връзвай на тоя и оня (вкл. мен) - прави си колата по твой вкус.

Върни се в “Моят Volkswagen”