Johnsword написа:Да драснем някой друг ред, да не оставаме pass... та има леки промени по колата, предимно по озвучаването. Купих си ресийвърче сони 4х55 и още 2 говоритела пайнер. 4те врати с пайнер таблото си е с оригиналната филипс пищялка и отзад в кората съм с JBL като мощност JBL-a и пайнера са еднакви, да няма разлики много много. Отзад се сдобих с оем решетки от голф 4ка. Тук там имат пукнато, но като за без пари толкова.. ще се търсят други. За момента сдоби доста приличен вид музиката, както и акустика. Касата си я изведох на ОЕМ копче от пасат б3 за да се връзва с другите, да не съм с ЦК ключета и тем подобни. Сега пазариме един липщад и ако всичко е наред ще сме вече на лупа отпред.Ето и малко снимков матРял..
инжектопляктор написа: А тези фарове хич не отиват на консервативният Пасатор. Лично мнение.
vucata написа:Спирай наркотиците докато е време!
инжектопляктор написа:Оригиналните кристални фарове и мигачи са по-хубави от двойните кръгли. Винаги кръглите фарове са ми били грозни и са ми мязали на Жигула или някой мотопед.
vucata написа:Оригинални КРИСТАЛНИ НЕМА!
vucata написа:Да ти имам вкуса на строшляците, които купуваш за по 500 лева...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта