За ключ
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Re: VW Bora V6 look - V5 comming soon
Те първа ще се проучва въпроса с това прехвърляне. Иначе излязоха неща за смяна, но е твърде вероятно голфа да се препродаде отново 

- silven-VW FOREVER
Мотор може да няма, но днес поръчах 13мм. фланци за отпред 

Последна промяна от silven-VW FOREVER на Съб 12 апр 2014 8:12, променено общо 1 път.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Досега имаше ли фланци отпред и имаше ли някакви проблеми с тях?
- silven-VW FOREVER
Имам 7-ци отпред и проблеми не съм имал. От както я свалих, гумата застана много навътре и ме дразнеше 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега следя темата ти от самото начало... Бората ти е възхитителна, ще я видим ли на водопадите?
- FELIPE
Аз както знаеш сложих 5 мм. отпред и сега ми тресе волана от 120 до 140,може би причината ,че нямат центрираш ръб,но факта си е факт,гумите ги балансират вече двама гумаджии и тресенето си продължава...
Последна промяна от FELIPE на Чет 10 апр 2014 19:59, променено общо 1 път.
- silven-VW FOREVER
Като отпуснеш газта и пак дадеш, продължава ли да тресе?
- FELIPE
Ами тресенето спира като падне скоростта под 120,като мине се появява и се увеличава до 140.Честно казано не съм пробвал без фланците как ще е,но преди да сменя гумите(летни-зимни-пак летни) нямаше никакви проблеми без фланци.
- silven-VW FOREVER
Опитай така както ти казах и за по-сигурно свали фланците и опитай. Аз нямам никакви проблеми нито на тази нито на черната.
- silven-VW FOREVER
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отключена по молба на автора.
- silven-VW FOREVER
Такаааа... Доста неща се направиха по колата за това време през което беше заключена темата.
Пълен ребилд на мотора с разпределителен вал от APK мотор.
Черен таван
Смяна на абсолютно всичко по ходовата част
И още много, много неща, но най-важното, колата не спираше да се кара и кара и кара и кара... Навъртях с нея за 3 месеца малко над 15 000км. след което последва смяна на ангренаж, масло, ролки и всички течности в моторния отсег. Колата беше за някъде около седмица с регулируемо окачване, но осъзнах, че г/д височината е същата като с пружините и реших, да го разкарам. Ето и малко снимки от онова време.

Обаче дойде един момент в който реших за пореден път, че 1.6 не ми стига и малко след това като, че ли колата го усети и счупи скорости докато се прибирах към София
Явно това беше и преломния момент в който ми писна да се занимавам с нея. Взех други скорости (отново ERT) сглобих я, но вече нищо не беше същото, пък и вече бях видял следващата ми кола и не се спрях докато не я взех, а именно http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=83&t=428776. Взех много тежкото решение да разглобя всичко което съм сглобявал последните 3 години и да сглобя една напълно нова кола. Синята я сглобих с абсолютно всички оригинални части, като оставих RECARO-то, подлакътника, таблото, лоста за скоростите, газовия инжекцион и фаровете на които премахнах ксенона. Та в момента колата се продава за една много приятна сума 

Пълен ребилд на мотора с разпределителен вал от APK мотор.
Черен таван
Смяна на абсолютно всичко по ходовата част
И още много, много неща, но най-важното, колата не спираше да се кара и кара и кара и кара... Навъртях с нея за 3 месеца малко над 15 000км. след което последва смяна на ангренаж, масло, ролки и всички течности в моторния отсег. Колата беше за някъде около седмица с регулируемо окачване, но осъзнах, че г/д височината е същата като с пружините и реших, да го разкарам. Ето и малко снимки от онова време.

Обаче дойде един момент в който реших за пореден път, че 1.6 не ми стига и малко след това като, че ли колата го усети и счупи скорости докато се прибирах към София

-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: 1.6 SR
Re: VW Bora V6 look
И все пак Бората е много добра. Ако мога да попитам колко пари и търсиш и какъв разход ти дава с тези модификации ?
- silven-VW FOREVER
Хайде колеги
Напълно сглобена и чакаща новия си собственик

Цена:3900лв.
Колата е абсолютно и изцяло обслужена само с качествени консумативи. RECARO салон, подлакътник, Sport tacho, климатика е обслужен изцяло, компресора е с ново масло, ново хидравлично масло, антифриза е сменен, спирачната течност, Спирачните апарати са ревизирани с нови уплътнения и водачи, нови дискове с накладки, нови жила на ръчната. Общо взето, сядаш и караш. Преглед до 12.10.2015г., застраховка до март 2015г. и винетка до края на годината. Газовия инжекцион е със сменени филтри преди 1000км. и е в гаранция до Януари 2015г. и изпарителя е със сменени мембрани,

Цена:3900лв.
Колата е абсолютно и изцяло обслужена само с качествени консумативи. RECARO салон, подлакътник, Sport tacho, климатика е обслужен изцяло, компресора е с ново масло, ново хидравлично масло, антифриза е сменен, спирачната течност, Спирачните апарати са ревизирани с нови уплътнения и водачи, нови дискове с накладки, нови жила на ръчната. Общо взето, сядаш и караш. Преглед до 12.10.2015г., застраховка до март 2015г. и винетка до края на годината. Газовия инжекцион е със сменени филтри преди 1000км. и е в гаранция до Януари 2015г. и изпарителя е със сменени мембрани,
- silven-VW FOREVER
Колата е продадена. Може темата да бъде заключена и изтрита. Един етап от живота ми приключи с продажбата на тази кола. Чувството е доста странно, но това е живота. Трябва да гледаме напред