VW Golf 3 PLW PU 17-ки
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 3
Недей мъчи машинката с тия 16 ки!!Писал съм как един колега сложи на 2 ката си 1,3 мотор.Отиде му предницата ,а знаеш 2 ката каква предница има.Ама то си е твоя работа.
Уважавам ентусиазма ти ,ама това е 1,6 -75 кончета ,не го забравяй!Не е АБФ.
Уважавам ентусиазма ти ,ама това е 1,6 -75 кончета ,не го забравяй!Не е АБФ.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Нищо лично ама дай като сме 75 коньови да не слагаме големи джанти.На моя газов асматик съм му боднал 17ки с гуми 205/40/17 а пък за предницата не се притеснявам чак толкова.Нито се мъча да прескачам дупки нито пък съм тръгнал да ги нацелвам.
Всеки си преценява сам.Моето мнение е че тези джанти са доста масови и лично на мен не ми харесват.
Та по въпроса ти.С тези гуми не мисля че ще опират или ако опират ще е през някой подскок на пътя.Най-добрия вариант е с гума на 45
Всеки си преценява сам.Моето мнение е че тези джанти са доста масови и лично на мен не ми харесват.
Та по въпроса ти.С тези гуми не мисля че ще опират или ако опират ще е през някой подскок на пътя.Най-добрия вариант е с гума на 45

- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
Мерси като ги зема ще се карат с гумите на 50 може другото лято да сожим на 45
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
колега с какво го правиш този червен кант та викаш че пада
- Станислав-голф
- Двигател:
Ами сам си го правя и стои добре,но е тайна някои хора с това си вадят парите.И отнема време
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
много си ми далече иначе да мина да ми ги направиш 

- Станислав-голф
- Двигател:

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Станислав-голф написа:Ами сам си го правя и стои добре,но е тайна някои хора с това си вадят парите.И отнема време
Направо световна конспирация! Идеята на форума не се крепи и оповава на мнение като твоето.
- Станислав-голф
- Двигател:
Просто ми го каза колегата Pinko и ми каза да не казвам.Но добре де правя си го с Изолирбант на марка TESA тои е за желязарии и други работи.Наистина отнема време
Последна промяна от Станислав-голф на Съб 14 апр 2012 18:42, променено общо 1 път.
- b0lnica
- Автомобил:
- Двигател:
Станислав-голф написа:Просто ми ко каза колегата Pinko и ми каза да не казвам.Но добре де правя си го с Изолор бант на марка TESA тои е за желязарии и други работи.Най-здрав за да не пада при миене на колата.Наистина отнема време

- Станислав-голф
- Двигател:

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Червените кантове по броните се правят с ленти които се продават в кварталните тунинг магазинчета.Те са 2 ленти една по-дебела и една тънка.Лепят ги по дължините на колите.Лепи се посредством пистолет за топъл въздух и хубаво обезмаслени брони
Аз съм си ги правил така и това е резултата

Аз съм си ги правил така и това е резултата

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
kokobraiz написа:Станислав-голф написа:Ами сам си го правя и стои добре,но е тайна някои хора с това си вадят парите.И отнема време
Направо световна конспирация! Идеята на форума не се крепи и оповава на мнение като твоето.

Ролката тиксо на струга и става доста лесно

- Станислав-голф
- Двигател:
Да става лесно за тези които са с оригиналните брони и не са боядисвани а моита е пръсната с черен мат и немога да наложа ролката и да режа а го правих в къши за това може ми е станало по бавно
Ква тайна е само не мога да разбера и кой си вади хляба с тия лентички пък ми е още по интересно я не ми се излагайте нали за това е уж този форум .... както каза колегата Динко ето това са лентите .... двойните който се лепят по страниците на колите ..... намирате червени и използвате по дебелата ...... ПОЗДРАВИ !!!!

Нагледно какво представлява и цена ...... дано съм бил полезен на колегите който се интересуват

Нагледно какво представлява и цена ...... дано съм бил полезен на колегите който се интересуват