извинявам се обаче него сум го боядисал !!! ахьахьхахьха :Д бях ги направил още преди да ме пита за това !!! но снимките сум ги правил преди да ги пръсна !!! поздрави на всички !!!
току що ги затворих стъклата утре сутринта ги монтирам и предстоя фотосесия на завършения вид на всичко ново което съм променил : сенници, кристални стъкла, новите стари стопове и след дълго мислене онзи ден свалих моторчето на задната чистачка и сложих тапичка
надписи РЕКАРО, стоят като подарени >>> ако ги видиш колко са "фалшиви" сам ще си промениш мнението :Д : Д:Д :Д по- финни са от уж така наречените оригинални на които бодовете си личат, прото ти прави впечатление тва че са снимани отдоло под гаден ъгъл ,който лъже окото :Д !!! пришиването им ми отне близи 4-5 часа много нерви ,конци и малко кръв !
Човека си изказва мнението , дали на снимка или "като го види на живо" нищо няма да промени. Всичко е съпрос на вкус и естественно щом ти харесва на теб нека си седят. Имам смао 1 забележка (ако приемаш критики) тая тапа на чистачката дето си сложил .... брат , вади ми очите. Не можа ли нещо друго да измислиш ?? Или като я видя на живо ще си променя мнението и ще ми хареса
нзз твое си мнение тва намерих това бутнах поздрави на всички !!! все пак сме се събрали и да обменяме мнения препоръки и тем. подобни неможе без това !!!
В днешно време оригинали няма почти всяка идея е взета и малко доусъвуршенствана в някъква степен разбира се, колкото до мойта кола мисля ,че не прилича на никоя друга и всеки от форума така си мисли за своята едва ли има друга като мойта !!! давайте идеи за промени чакам предложения и препоръки !
((( Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп! Руски форум : питаш нещо и теб те питат Американски форум : питаш нещо и ти отговарят !!! )))