MK3 Silver lady

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: VW 3 Един бъдещ "проект"

Мнениеот Bai Sando » Нед 05 яну 2014 18:07

Синия накрайник кърти :bowdown

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Нед 05 яну 2014 18:24

Никаква гордост не виждам аз в това да си изтипосаш мръсната кола, накачулена със сини джунджуриики. Не го казвам с лоши мисли.

Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

Мнениеот hegemon » Нед 05 яну 2014 18:40

Ами сега сряда ще я карам на автомивка,всеки ми каза 1во я измии а после я снимай ама несе сдържах.А относно сините джунджурии няма да прекалявам защото това беше то с малки дрънкулки по нея.Сега идва ред на фарове,джанти и др.

Потребителски аватар
icotoooo
Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
Двигател:

Мнениеот icotoooo » Нед 05 яну 2014 21:47

Добре се получава колега.Като започнеш интериора може да направиш духалките и врътките на парното сини,ще се вържат с накрайника на гърнето и спирачките.Пък и изглежда свежо.Успех :th_up

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Нед 05 яну 2014 21:51

Колега прави си я както ти е кеф. След време сигурно ще си кажеш "какви неща съм причинил на колата си?", но важното е сега да те кефи.

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Нед 05 яну 2014 22:42

Сега съм пред голям зор кое да избера: цяла вежда и bad look с ангелски очи или хелла с лупи и капака си остава фабричен без вежда.Клоня повече към bad look но кажете и вие.

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Нед 05 яну 2014 23:02

Здрасти колега.Виждам,че имаш мерака и желанието да си правиш колата така както ти е кеф,но с риск да се повторя с колегите ще ти дам и аз съвет как би ти изглеждала колата много добре без излишни циганории.Изброявам:спортно окачване,лети джанти,затъмнени стъкла,широк нож,безрамени чистачки,рекаро салон,решетка без емблема и ако си решил да изглежда като GTI разбира се декоративните вежди и прагове + задното крило или сенник както някой му казват на задната врата.Но все пак колата си е твоя и само ти си знаеш как би искал да изглежда тя :th_up .Поздрави.

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Пон 06 яну 2014 0:15

Мерси колега да споделеното мнение.90% от нещата които каза ще ги слагам на колата.За сега съм пред въпроса каква предница да избера -с bad look или с хелла лупи :(

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 06 яну 2014 0:20

Не разбирам хората които си боядисват барабаните, за времето необходимо да се подготвят добре за боя и самото боядисване ако се хванеш да свршиш нещо полезно мoжеш да изкараш половоната пари необходими да си вземеш цял мост с дискове.

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 06 яну 2014 1:02

Значи да те открехна малко :Mr Green Fun

Затъмнил си стъклата ? :screwy :screwy Силно казано :Mr Green Fun По скоро си го *срал :mrgreen

Сини чистачки ? WTF ??? Колко коня вдигнаха ? :screwy

Колко време си мислиш ,че ще се задържи жалкия спрей върху спирачните апарати ? Поне да беше свалил ръждата по - добре....И да кажеш , че си ги боядисал пак е силно казано.... :cry

Оф оф :Mr Green Fun Пък синия ауспух ???? Направо изби рибата с него..... Такова нещо сефте виждам....
За жалост знам какво следва още...
- Синя тапицерия , синьо боядисани пластмаси в интериора , сини габарити , сини лампички вътре под краката а защо не и на тавана ? и най - важното недей забравя отзад сложи един надпис Изображение

Трябва да се спре свободното разпространяване на форумните стикери....ДА няма на гоуфове като тоя такъв стикер....мен лично ми е гадно...може и да се превземам , но все пак това е най - голямата общност на любители на една и съща марка в България и ти леко казано съсипваш името на форума и създаваш грешно впечатление за нас... И изобщо за идеалите на форума....

:death :death

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Пон 06 яну 2014 1:13

Да колега разбирам недоволството ти и подигравките,но искам да ти кажа че лично на мен така си ми харесва.Колко коня дигнали чистачките..че аз ако съм искал кола с 400 коня щях да си купя ламборгини а не Г3.Вярно не е кой знае какво 75 коня,но на мен си ми стигат сега..все пак преди карах Лада с има няма 60 коня (силно казано).А за стъклата кое те наведе на мисълта ,че съм ги *срал ? Тъмни ли са ? Тъмни са..Вижда ли се през тях вътре ? Не ..Ами тогава ? Всяко начало е трудно и е пълно с издънки.Моето не е по различно,но си ми харесва :) Да сигурно и салона ще ми е син ако не взема Рекаро и да ще има син неон вътре.Отзад ще сложа други стикери които значат много за мен,но за тях като му дойде времето.

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Пон 06 яну 2014 1:23

хахаххахахахахахахахах :Mr Green Fun Малееееее :Mr Green Fun :Mr Green Fun :banghead :banghead 100 % съм убеден че фолиото е за 3 лв :Mr Green Fun Ама щом ти харесва :Mr Green Fun по принцип точно този джам ми е много чудно как си го доиздокарал така с толкова много пречупвания и гънки...Един съвет недей да се пробваш на задния :Mr Green Fun ще се получи знамето на Македония :Mr Green Fun :Mr Green Fun :h020 :h020 :h020 Искам да ти кажа , че не е важно да е затъмнено някак си а да е направено като хората. НЕ става въпрос само за фолиото...

Направи едно добро и махни форумния стикер :death Защото ти не обичаш VW... Изобщо не си тръгнал по прав път.... Надявам се да се спреш и да се върнеш до като можеш....

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Пон 06 яну 2014 1:26

Колега, прекаляваш :exclaim

Както му харесва така ще е. Не си ти човека който ще му дава акъл. Момчето има мерак и си развива колата по негов си начин. Теб като не ти допада, не пиши и не гледай - просто е.

Колкото до чуденката за angel eyes, давам +1 за хела с лупа :th_up

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Пон 06 яну 2014 1:30

Знам че прекалявам съжалявам :bishop Дано да има все повече като него с форумния стикер да шарят по улиците :love.vwclub Съжалявам много дано да ми бъде простено :bowdown

Потребителски аватар
Jouzev94
Автомобил: Golf MK II GTI
Двигател: 9A+KR+ABF....

Мнениеот Jouzev94 » Пон 06 яну 2014 3:14

Пичага прави си колата както на теб ти харесва,когато започнах моя проект имаше толкова упреци,че нищо няма да стане,че е цигания и всичко от този сорт..Имам един два съвета към теб като гледам искаш спортна визия,която за момента не си докарал(ще извиняваш ако те обидя)синия накрайник и чистачки не се връзват към визията на колата така де и седят като подарени.Съвета ми е има спортни гърнета (китайчета ф45/50 на този мотор не ти трябва повече като размер) за по 50-60 лв. Вече ако искаш нещо по хубаво колегите от форума в раздел "продава" пускат маркови гърнета като "remus" или даже видях,мисля че "Borla",но там цената е към 200 лв. ти си прецени колко можеш да отделиш.Както много пъти съм писал,аз не съм привърженик на ОЕМ визията и никога няма да бъда,винаги ми харесва различното а не към това което се стремят всички. С една идея бъди различен и креативен,НО не бъркай тунинга с кичозни неща от битаците. Относно другите неща има джанти до 300-350 лева влизаш в продавалник и си търсиш,на първо време сложи ниски пружини max 50 лв. + гърне(да ручи и да си мислиш,че си сменил мотора :mrgreen ) 50-60 лв. Широк нож (спойлер под предната броня) 30-40 лв.Както си си харесал badlook+ангел eyes.Това е от мен,винаги съм насреща да дам мнение различно от "заводското".
Поздрави за колата :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”