С малко закъснение , Честито и от мен Колега Така като гледам №3 ще се превърне в № 1 Успех със всичко по нея и много безаварийни километри ! Само да не забравиш да пратиш номерчето (знаеш кое)
Какъв ще е тогава смисъла да светят и горните и долните? Горните са ми на модул и се пускат с паленето и спират с пускането на фаровете, тоест са си DRL
Благодаря! Остана да я закарам за фолио отново на всички прозорци и за да няма пълно щастие, оня ден вратата на гаража изтърва и ожули тавата, та ще боядисвам тавана на пролет. Не е нищо фрапиращо, но ме дразни. Джантите са ясни вече (няма да се черните) Лека полека събирам финансите и чакам заплатата за да избухна. Лоста нещо се забави, но от VW обещаха скоро да е тук Тея дни се занимаваме и с таблото, че нещо се цигани и не иска да тръгне, но вярвам в тоя който го прави
Като ми остане време, ще направя по-хубави снимки и ще направя обява.
Колата си остана с дълбокото рекаро, спорт тахото и подлакътника и газовия инжекцион. Обслужих я Септември абсолютно от-до което ще рече: Дискове, накладки, накрайници, биалетки, всички тампони, масло, ремъци, ролки. Продава се на железни 16-ки със зимни гуми. Има забележки, но и цената е много приятна