Ще се въздържа да ти отговоря както заслужаваш Честно казано си "човек без значение" така ,че слабо ме вълнува мнението ти. Относно КИТкар-а...колата е моя и аз ще и бера грижата така ,че не се напрягай излишно.
За цвета на колата по-добре тъмно зеленото LC6V или LC6U ти най-вероятно ги знаеш, но аз да си дам мнението. Джанти те недей да ги правиш черни по-добре сиви да си изпъкват колко са огромни
Мерси за подкрепата колеги, както вече казах вкусове много и не е задължително всеки да се прехласва по това което правя но нямам нужда от заядливи и ехидни коментари. Които има забележки да не се притеснява да ги каже стига да са казани по нормален начин без заяждане и излишен сърказъм.Относно упреците ,че съм правел реплика на АВТ и бягала от оригинала ще кажа ,че за модел ми служи сивия американски голф които съм сложил на 1ва страница в темата и които има известни разлики с оригиналното АВТ При американското изпълнение както и при мен са ползвани калници от Корадо за разлика от стъклопластовите панели и калници при оригиналното АВТ . Освен това американската версия(както и моята) е със свалена по ниско задна част на праговете за разлика от оригинала. За количеството кит вече дадох обяснение които мисли ,че може да се справи по добре да опита...
Насе дреме ти на голфа ,прави си колата и да не ти пука от коментарите.След време ще си караш хубавата кола темата ще отиде назаде и ще четем мненията и препоръките и кое как да се прави в други теми.Това е основния проблем на българина ,разбираме от всичко!!!
Относно цвета на колата мисля да бъде отново тъмнозелен металик но все още не съм на 100% сигурен за точния нюанс :) Другата седмица ще стоя няколко часа в магазина за бои все ще си избера нещо :)