Мисля че е време да ъп-на малко темата.По колата не се е работило кой знае колко.Направих downpipe-a на ф 63 и мека връзка на 64,направих някакъв измислен всмук (който за сега върши работа)довърших турбо пътищата.Купих си няколко измервателни уреда буустметър,амперметър,налягане и температура на масло ВДО от ауди.Сдобих се с стопове ред хела.Купих си и 2 копчета за средната конзола,че ми беше мн пусто само с 2.Имаше доста дреболии за завършване и общо взето направих няколко кръгчета и това беше.По-нататък ще има реконструкция на турбо пътищата и всмук колектор но това чак след ре-мапа.За сега съм я спрял понеже с тези големи дюзи не става за каране и евентуално ако намеря от 1.8т или г60 дюзи ще я подкарам временно докато не събера пари за ре-мап. П.С. Стопа на видеото не работи понеже не е монтиран. https://www.youtube.com/watch?v=p78G0Uofbu4
Ами говорих с Тони от ТСТ и той каза с тоя сет около 230 250 коня пък и аз не искам повече,че става опасно за здравето на мотора.Иначе ремапа чак на пролет,сега малко лабаво с финансите.
Малко тъп въпрос ама, копчета за подгрева активни ли са или само поставени Колата е мн добре с новите стопове .Откъм спирачки какво се случва какви са плановете ?
Що да е тъп въпроса ... инсталацията за подгрева я има но не е прекарана.Един ден ако си намеря някое кожено рекаро ще заработи,но на този етап надали.Спирачките са 280мм предни и задни стандартни дискове.За сега не съм замислял сериозно относно ъпгрейда им.
През почивните дни ми остана малко време да измия колата да я сваля на старото си положение,ниско към земята и да я обуя.Сложих и стокови дюзи от 1.8т около 250 кубика за да мога да движа полека.И я изкарах малко да поразтъпча,че голям мерак ми беше да я покарам малко.
Измина доста време от както бях писал в темата и реших малко да я обновя.Някой колеги ме питаха дали има развитие по колата.След като мина лятото и не можах да отида на нито един събор но причината е,че колата все още не е настроена.Общо взето няма мн правено. Главно се занимавах с мотора понеже беше проблемен.След като няколкократно разглобявах мотора успях да намеря проблема и да го отстраня,оказа се че блока беше крив.Също така смених и биелните лагери.Реших,че ще карам колата с масло Granville FS Motorsport 10W/60 а не с MOTUL 300v както мислех в началото.Колата е прегрявала понеже перките не са работели а аз съм разбирал за това защото датчика забиваше на 90гр. и не отчиташе по-висока температура. След като бяха отстранени проблемите по мотора колата вече можеше да се кара.Реших да си направя малко кембър на дупето.Подмених си гадните кори на вратите и панелите с черни,които добре се вписаха в интериора.Монтирах си една екстра от ел.пакет а именно ел. огледала . Отдавна ми беше влезнала една идея в главата относно генерацията,която трябваше да направя за засилването на колата.Бях си наумил да си направя байпас на гърнетата,речено сторено.За целта бяха нужни малко тръболяци на ф63 дросел,фланец за дросела за управлението на клапата използвах жило за обогатител от 1.9ТД.Първоначално мислех да го правя с актуатор за турбо но се отказах. Подготвил съм и керамика която мисля да монтирам идните дни.Предполагам,че в най-скоро време колата ще иде да се настройва.