Искам да споделя какви мисли ми минават през главата благодарение и на RoadRunner-а...и ако може да чуя и ваши предложения ако има такива!
Става въпрос да доразвия ето тазми ми "екстра"
Luciano написа:Не знам дали ви направи впечатление, но имам копче ESP на AHF-а, което разбира се работи

но не по предназначение

зад него съм инсталирал едното ми дистанционно за гаражната врата

прибирам се, натискам ESP-то и гаража се отваря... идилия
Понеже от скоро си подарих втори гараж и съм свкнал страшно много с това копче, ми се иска да добавя още едно подобно за новата врата...
Работата е там, че започнах да се оглеждам за ABS с ASR, който да добавя и ще трябва да си ползвам копчето по предназначение.
Идеята е, че копче за ESP/ASR е същото като най-крайно дясно, а копчето за реотаните е също като крайно ляво и мисля да сложа дистанционните зад тях както е до сега.

Някой има ли представа къде може да ми сменят картинката на самото копче? Предполагам, че ще стане като се изтрие и се направи нов шаблон с подходяща икона за гаражите! Виждал съм снимки на четворка/бора с различен символ от оригиналните! Ако някой има идея къде може да стане да споделя

Пичовете от горубляне за сега са ми в плановете, но...не знам правят ли такива неща