Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- ridebos
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 2.0 16v 1992
Re: Занималня с Пасат Б3 1990 черния, GT Look, Borbet A 7.5
Колега оглеждай се малко по пътя бе няколко пъти те засичам мигам със светлини няма никой другия път минавам от горе ти с тъмно синьо комби има на предното стъкло бял сенник [HOONIGAN] имай късмет пак да не е видиш ще се глобяваме
всичко в кръга на шегата много ми харесва пасатора ти поздравления 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Здравей колега и моля да ме извиниш, знам комбито с надписа HOONIGAN, но просто карам от една седмица с гипсиран ляв крак понеже трябва да ходя на работа, дори и в това състояние и на моменти гледам като застрелян сурикат
. Обещавам другия път да се реванширам. Тя колата не е ходила на автомивка от месец и не мога да я гледам колко е мръсна, но тази седмица го свалям и дано се нормализират нещата.
Колегите от работа ми подариха невероятен подарък за рождения ден, чаша с една от любимите ми снимки:

И да кача една снимка на колата вече при наличие на сняг:

Поздрави
. Обещавам другия път да се реванширам. Тя колата не е ходила на автомивка от месец и не мога да я гледам колко е мръсна, но тази седмица го свалям и дано се нормализират нещата. Колегите от работа ми подариха невероятен подарък за рождения ден, чаша с една от любимите ми снимки:
И да кача една снимка на колата вече при наличие на сняг:
Поздрави

- ridebos
Да го сваляш по бързо този гипс
трябва скоро да се организираме една среща пасаторска да си направим че половината колеги не се познаваме

трябва скоро да се организираме една среща пасаторска да си направим че половината колеги не се познаваме - nokiangage
- Контакти:
Здравейте колеги, онзи ден километража удари 199 199 километра:

Понеже бях цял месец с гипсиран ляв крак и от началото на Декември не бях мил колата, а пък от тогава бях минал над 700 километра извънградско и още две седмици в града и колата изглеждаше ужасно и не можех да я гледам:

Няма такъв кеф сам да си свалиш гипса и на другия ден да отидеш да се измие колата
:

Едното ново е, че благодарние на HukuTyY се сдобих с нова маска Bad Look и ще видя дали ще застане по-добре от ABT маската:

И да кача една снимка направена от колега от последната среща:

Предстои ми смяна на масло, филтри и подмяна на задните накладки, че не знам от колко години не са сменяни и така и така смених изцяло предните спирачки и спирачна течност и мисля, че няма да навреди и задните да се подменят. Поздрави
Понеже бях цял месец с гипсиран ляв крак и от началото на Декември не бях мил колата, а пък от тогава бях минал над 700 километра извънградско и още две седмици в града и колата изглеждаше ужасно и не можех да я гледам:
Няма такъв кеф сам да си свалиш гипса и на другия ден да отидеш да се измие колата
:Едното ново е, че благодарние на HukuTyY се сдобих с нова маска Bad Look и ще видя дали ще застане по-добре от ABT маската:
И да кача една снимка направена от колега от последната среща:
Предстои ми смяна на масло, филтри и подмяна на задните накладки, че не знам от колко години не са сменяни и така и така смених изцяло предните спирачки и спирачна течност и мисля, че няма да навреди и задните да се подменят. Поздрави

- Johnsword
- Двигател: 1.8 RP1991
Окачването си е окачване..... стойкар е голям.
Относно маската.. мисля,че ако си беше с емблема и леко намръщена щеше да е по-добре или пък без емблема само. Въпрос на вкус ! Успех и дано се видим скоро !
Относно маската.. мисля,че ако си беше с емблема и леко намръщена щеше да е по-добре или пък без емблема само. Въпрос на вкус ! Успех и дано се видим скоро !

- RISTEE
- Автомобил: Vw mk2 GT special
- Двигател: 1.8 RP
Аз също искам да си боядисам само капачките за джантите
който също са себринг, но това което ме притеснява е цвета...
Как да го уцеля с този на самите джанти, търсил съм код но нищо не ми излиза.

който също са себринг, но това което ме притеснява е цвета...
Как да го уцеля с този на самите джанти, търсил съм код но нищо не ми излиза.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
преди време се бях хванал да ги боядисам с някакъв спрей за джанти от флакон за 10лв. ги продаваха по железариите,.Върши работа за 1-2години и трябва повтаряне пак,ама аз ги позашкурих с по-финна шкурка че да хване,2-3ръце и караш,цвета почти го докарва на джантите.Иначе оригиналите са като фолирани може би защото са пластмасови капачките и имат някакъв пластификатор с боята.
- RISTEE
Ами джантите с капачките имат защитно фолио, и на капачките е паднало и от там и боята
но прегледах предишни страници на nokiangage и видях че ги е пръскал и са станали супер
въпроса е с каква боя ?
но прегледах предишни страници на nokiangage и видях че ги е пръскал и са станали супер
въпроса е с каква боя ?
- nokiangage
- Контакти:
Да, моите две капачки са боядисвани с първия сив спрей, който имах под ръка ей така за проба и почти съм уцелил - съсвсем леко си личат, че са една идея по-светли но само на слънце, но за съжаление не помня марката на флакона колега... 

- RISTEE
Супер
Нищо аз като ги пръсна ще кажа..
Нищо аз като ги пръсна ще кажа..- Omilron
- Автомобил: Skoda Octavia MK2
- Двигател: 2007 BKD
nokiangage написа:Едното ново е, че благодарние на HukuTyY се сдобих с нова маска Bad Look и ще видя дали ще застане по-добре от ABT маската:
Ако случайно не ти хареса драсни един ЛС
Ще я отнеса като куцо пиле домат!
- ridebos
Аз съм му надъхан за едната маска,той знае много добре
та колкото до пасата да ви кажа на живо е още по красив цял ден да седиш и да си я гледаш още веднъж евала за труда :)

- nokiangage
- Контакти:
Привет колеги, днес се позанимавах и със задните накладки, понеже отскоро почнаха да свирят леко задните при по-леко спиране и така и така смених предни дискове, накладки и сприрачна течност, докато задните накладни поне от 6-7 години не бяха сменяни и нямаше какво да отлагам. Та спрях се на Ferodo FSB409 и поне на мен ми беше странно, че старите свиреха а бяха над 40%, но предполагам, че това е благодарение на годините.

Преди:

Барабаните бяха добре и естесвено ги почистих отвътре преди поставянето им обратно:

След леко почистване и с новите накладки:

Та сега си вкарах друга муха в простата глава, намерих Rieger броня и се чудя дали да я взимам... Хубавото е, че вече имам сходна намръщена маска, а и бронята е в черен мат, тоест като сегашната структура, но не съм напълно сигурен, че ще си съвпадне с GT праговете като визия и височина?

Иначе ето къде си ги държа двете маски и толкова се радвам, че жената посвикна с гледката
:

И да кача една снимка, на която поне на мен измитите 15-ки Estoril ми изглеждат по-големи или поне аз така си въобразявам
:

Преди:
Барабаните бяха добре и естесвено ги почистих отвътре преди поставянето им обратно:
След леко почистване и с новите накладки:
Та сега си вкарах друга муха в простата глава, намерих Rieger броня и се чудя дали да я взимам... Хубавото е, че вече имам сходна намръщена маска, а и бронята е в черен мат, тоест като сегашната структура, но не съм напълно сигурен, че ще си съвпадне с GT праговете като визия и височина?

Иначе ето къде си ги държа двете маски и толкова се радвам, че жената посвикна с гледката
:
И да кача една снимка, на която поне на мен измитите 15-ки Estoril ми изглеждат по-големи или поне аз така си въобразявам
:
Последна промяна от nokiangage на Съб 07 фев 2015 21:52, променено общо 2 пъти.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Да ще се върже според мен ако сложиш решетката...но да е с по-едрата мрежа, не с тази тънката 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Моля те, недей!