Привет колеги, днес се позанимавах и със задните накладки, понеже отскоро почнаха да свирят леко задните при по-леко спиране и така и така смених предни дискове, накладки и сприрачна течност, докато задните накладни поне от 6-7 години не бяха сменяни и нямаше какво да отлагам. Та спрях се на Ferodo FSB409 и поне на мен ми беше странно, че старите свиреха а бяха над 40%, но предполагам, че това е благодарение на годините.

Преди:

Барабаните бяха добре и естесвено ги почистих отвътре преди поставянето им обратно:

След леко почистване и с новите накладки:

Та сега си вкарах друга муха в простата глава, намерих Rieger броня и се чудя дали да я взимам... Хубавото е, че вече имам сходна намръщена маска, а и бронята е в черен мат, тоест като сегашната структура, но не съм напълно сигурен, че ще си съвпадне с GT праговете като визия и височина?

Иначе ето къде си ги държа двете маски и толкова се радвам, че жената посвикна с гледката

:

И да кача една снимка, на която поне на мен измитите 15-ки Estoril ми изглеждат по-големи или поне аз така си въобразявам

: