Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
Браво бе, интериор 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Много добре 

- lightfire
- Автомобил:
- Двигател:
тоmorfei1 написа:mircho82 написа:Е какви пари е, и по кой номер си го търсил, да видя за каква бира става въпрос?
Нещо VAGCAT са го спрели и не мога да видя снимка на капачето, 1J0907047L4J4 е номера на капачето на климатроника. Принципно L4J4 е кода за алуминииевите елементи по средна конзола.
Това е новата модификация по колата от която аз лично съм изумен. Радио-касетофон VW Gamma 1J0035186E. Не бях чувал как свири оригинален касетофон с оригинални колони. Звука е невероятен. Дадоха ми го с дигитален mp3/CD-ченджър (или по известен като X-car link).
Аз като купих колата преди няколко месеца беше с оригиналното радио като това, обаче имаше голяма дупка от буфер отзад, кондензатор, 2 ТВ антени наръгани под тавана половин тон кабели дебели бушони и т.н. Изтръгнах всичко и си оставих оригиналното радио звука, който вади с оригиналните колони (8 на брой по 2 във всяка врата) е супер и бас си има всичко. Сега съм с ФМ трансмитер, но планирам в началото на юни да си купя X car link. Но оригиналното радио в комбинация с X car link според мен е най - добрия вариант просто си личи че е за тази кола. Поздрави за темата много парици натика, но пък си личи, че си обичаш колата. Аз си пооправих малко моята, но не правя снимки. Поздрави
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
С този щеше да е по добре

или този

или този

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Тия са уникални!
Второто двудиново радио съм го виждал в Поло 2006-та, само че малко по простичък модел, без блутут и СД карта. Бях се зарибил, трябваше нещо да се преправи само буксата, щот там се хващало с по различна букса.
Първия сд-мп3 е доста добър, само че не знам къде го монтират
.
Хубаво лошо поне няма нsкой идиот да ми разбие колата заради него, щот едва ли ще се впечатли от радиото ми
Първия сд-мп3 е доста добър, само че не знам къде го монтират

Хубаво лошо поне няма нsкой идиот да ми разбие колата заради него, щот едва ли ще се впечатли от радиото ми

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
[quote="GALIANO"]С този щеше да е по добре

този е доста добър а и мисля ,че няма кой да ти разбие колата за него.Дайте повече инфо за него на лични ако може

този е доста добър а и мисля ,че няма кой да ти разбие колата за него.Дайте повече инфо за него на лични ако може
- RoadRunner
И аз искам да разбера повечко за това ЦеДе
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Супер е голфа, харесва ми с халогените, много добре му седят 

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Всички искаме да разберем повече за това ЦеДе 

RCD-то е доста достъпна музика около 250лв таван,но Cd-то с обозначението "Faw" съм го търсил не знам колко години виждал съм на живо тази музика на япоснки Голф 4(поне мисля ,че беше като този тук на снимката) и май само там се монтира може би,а до сега не съм срещал някъде за продажба подобно CD иначе вече щеше да присъства в колекцията и не знам дали изобщо на кой модел се монтирало заводско или е някаква поръчка
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Faw-vw е китайското потделение на фв, а тия цд-та се монтират на китайските хибриди фау-фв. Имаше тема някъде по англия за това цд и в американския фл-ибей ги имаше на по 50-60 долара, ама сега нещо не ги намирам, сигурно да си изкупили китайчетата 

]Aprilia написа:Faw-vw е китайското потделение на фв, а тия цд-та се монтират на китайските хибриди фау-фв. Имаше тема някъде по англия за това цд и в американския фл-ибей ги имаше на по 50-60 долара, ама сега нещо не ги намирам, сигурно да си изкупили китайчетата
Вярвай ми търсил доста и не съм намирал дори и по азиатските държави
Рамката около климатроника е почти готова, след около 5 -6 часа тръкане с водна 400
. Ще потърся малко по-едра водна шкурка, ако има, за да станат чертите на алуминия напълно еднакви с оригиналните странични лайстни. Благодарности на @tipsy за подаръка който ми направи

- RoadRunner
То не остана бе братчед, само чашки холдъра и капачето за диагностиката