Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Мнениеот morfei1 » Пет 01 юни 2012 14:05

След още 4-ри часа търкане. Може да си поиграя още малко с капачетата на дръжките и капачето за диагностика :)

Изображение
Изображение
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Пет 01 юни 2012 14:34

Трябва да посочваш кое е фолио и кое не, че приликата е голяма, а и с оригиналната лайстна доста се сливат.

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Пет 01 юни 2012 14:51

Голямо търкане е паднало,ама си е заслужавало!Айде дано скоро да ги видим и на колата.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 01 юни 2012 15:06

На последната снимка всичко е алумин, двето странични лайсни са оригинални, всичко останало е реплика от Net Optic :) .

Потребителски аватар
rs_guy
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: AGU 2000

Мнениеот rs_guy » Пет 01 юни 2012 15:56

morfei1 написа:На последната снимка всичко е алумин, двето странични лайсни са оригинални, всичко останало е реплика от Net Optic :) .

ти си нечовек :shock

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 01 юни 2012 17:22

Някакво излишно,с фолио облепено, капаче на буксата за диагностика няма ли за мен :D ?Моето му са счупени зъбчетата и при всяко отваряне след това го лепя със силикон(не,че се случва често ,но все пак :D ),предполагам мога да подменя само халумина и да го сложа на друго капаче?
Иначе евала Мите,четири часа търкане :shock ,явно имаш много свободно време и много,много голям мерак,за което направо ти завиждам :bowdown.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пет 01 юни 2012 19:05

FELIPE написа:Някакво излишно,с фолио облепено, капаче на буксата за диагностика няма ли за мен :D ?Моето му са счупени зъбчетата и при всяко отваряне след това го лепя със силикон(не,че се случва често ,но все пак :D ),предполагам мога да подменя само халумина и да го сложа на друго капаче?
Иначе евала Мите,четири часа търкане :shock ,явно имаш много свободно време и много,много голям мерак,за което направо ти завиждам :bowdown.

Пия бира, имаш ми телефона :Mr Green Fun

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 01 юни 2012 19:37

8 - 10 часа общо, като се има предвид, че капачето за диагностика и двето лайстни за вратите бяха изшкурени от предния им собственик @rs_guy, на който също благодаря :bowdown . Свободно време нямам, но тези два дни така се случи, че успях да отделя :) .

Конзолата я разпробихме и залепихме страничните лайсни с пистолет за горещ силикон, стана перфектно и много здраво, вече лайсните вървят с конзолата :Mr Green Fun .

Както се вижда, изшкурените елементи стоят една идея по светли, няма как да станат точна реплика, но разликата е пренебрежимо малка и напърво време ще е така. Може да пробвам какво ще се получи ако се лакират с матов лак, на дръжките на вратите, хем да се предпазват от надиране... :roll:

Изображение
Изображение

@FЕLIPЕ, махагоново капаче няма да ти свърши работа. Декорацията се захваща по различен начин, докато при Алу декора и Нет Оптика захващането е друго. Трябва да си търсиш Нет Оптик капаче и да подмениш основата или 60лв. ново.

Последна промяна от morfei1 на Съб 02 юни 2012 8:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Съб 02 юни 2012 7:33

Не защитения алуминии няма ли да потъмнее след време и да се изравнят цветовите разлики?
Иначе започвам да съжалявам, че не си оставих и на мен нет оптик елемнти и да ги шкуря. Много добре ще се съчетават с педалите, скоростния ми лост и пиновете на вратите.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 02 юни 2012 12:37

:banghead: :banghead: мамка му, много добре се е получило искам и аз така, ама при мен трябва да разкача цяла конзола и да шкуря и боядисам всичко заедно !

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Съб 02 юни 2012 12:53

Sashko_Trg написа::banghead: :banghead: мамка му, много добре се е получило искам и аз така, ама при мен трябва да разкача цяла конзола и да шкуря и боядисам всичко заедно !

Тя конзолата се сменя, не се боядисва :idea:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 02 юни 2012 13:38

Освен конзолата, жабката и корите под волана и стойката им, се свалят и двето части на барчето, за да излезне, като се започва от зад на пред. Днес за пореден път ми се наложи, мислих, че ще мина тънка лайсна, но има един ръб на конзолата и влиза в две релси в предната част на предното барче и е невъзможно свалянето и без цялосно разглабяне.

Колата е вече сглобена, леко повредих фолиото на пепелника, ама това да му е кусура, ще го оправим :) .

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 02 юни 2012 14:00

Какво значи че се сменя, ами не боядисва? Ама това което казва Митака не е за мен и не бих се заел да я махам тогава. Може би нещо на място макар че тук в града няма кой да ми го направи и ще трябва да се направи нещо, защото започна да пада яко покритието на пластмасите и ме дразни изключително много и седи грозно !

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Съб 02 юни 2012 14:17

Ако си с черната пластмаса, а не с махагон, значи че цялата централна конзола се ПОДМЕНЯ с такава от Алу, Нет или Махагонова, защото страничните лайснички на пластмасата са си отляти и не се свалят. При останалите изброени по-горе декори се свалят :idea:

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 02 юни 2012 14:49

Да това го знам, моята е от тези излятите и затова казах, че това цялото нещо трябва да се свали, изшкури и боядиса,а другия вариант е наистина друга конзола на която се махат лайсните.

Върни се в “Моят Volkswagen”