Тъй като колеги ме питат как съм си направил дръжките на лични - дръжките, а и абсолютно всички пласмаси с гумено покритие в колата са правени по следният начин.
-Яко търкане, със шкурка 80 или 120, докато се отървете от гумата.
-След това заглаждате с шкурка 240.
-После минавате с обезмаслител
-Пръскате с пластификатор и шприцовате.
-Оставяте да изсъхне, около едно денонощие
-На другият ден търкате с водна шкурка 1000 или 1200. Занулявате добре, измивате изчаквате да изсъхне, минавате пак с обезмаслител и пръскате с боя по ваш избор. След това с лак. Аз ползвах черна база, а лака беше съотношение 1 към 5 - обикновен лак и му сложиха някакъв друг, който матира.... за да се получи леко матовият ефект, но да не е 100 процента мат, а също и да не стои като боядисана кола - огледална. Ако не сложите лак, стои матово и се драска лесно, с лака мисля че е доста издръжливо.
Голям зор видях със средната конзола, ей съкрати ми живота..... поне 10 пъти я свалях и я слагах.... докато не и учипих задните уши, и се наложи да правя планки и да ги лепя с поксипол и пак като видят зор се отлепят...... направо ми иде...... вече и хванах цаката как точно влиза и се надявам следващият път да и е последен.
Ако решите да пръскате и барчето, ще ви се наложи да свалите и задното барче, ако имате подлакътник също....... не се мъчете по друг начин, защото освен да го счупите, вероятността е доста голяма, друго няма да направите и после като мен ще лепите и ще се псувате.
Направиха и кожуха на скоростния лост и ръчната с естествена, гладка, черна кожа, едно към едно с оригинала, само където кожата е по-качествена. Сега вече ми се вързват с подлакътника, топката на лоста и волана. Така и не успях да хвана маншона на скоростите за топката на скоростния лост, ще се ходи при тапицера, очевидно аз няма да мога да се справя, след 3 часа борба само дето не я скъсах.... а изглежда толкова лесно.
Следната конзола и останалите и елементи вече са монтирани. Изглежда добре, но ефекта ще се види като се изчисти колата (щото вече е пълна кочина) с инструменти и т.н.т. На всичкото отгоре и вали непрекъснато..... като се намаже и се постави барчето с новият маншон на скоростите, ще се види ефекта

Добре се получи, няма ги надраните истории в купето и усещането като влезнеш е различно и приятно. Нищо не ти спира погледа за да те дразни

Доволен съм от постигнатото но ми разказаха играта, имам мазоли на пръстите и съм схванат от вякъде. За сега 8 дни по цял ден, има още за боядисване и монтиране