Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Моят Б3 1990

Мнениеот nokiangage » Пон 02 май 2011 15:52

borislav_mladenov написа:колега евала :) ония неща дето се слагат на кората, за да цирулира добре въздуха от багажника в купето и обратно май се казват бас рефлектори :roll:

Идат въпросните неща... :да:

Да сложа и няколко снимки на колата от VWaterfalls Крушуна 2011 - първото ми по-голямо форумно събиране, беше супер - много запознанства, готини хора, много добра организация, имаше едно-две неща, но не са важни - положителните са в пъти много повече от отрицателните! love.vwclub Сега се готвим за Калояново!!! :beer

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Пон 02 май 2011 15:55

:applause: евала колега :bowdown

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Вто 03 май 2011 18:16

Запознахме се с Асен на Крушуна,мога да кажа,че е истински фен на VW.

Асене много успехии в начинанието,тръгнал си в правилната насока и на следващия събор :drunk

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Сря 04 май 2011 9:01

Благодаря, наистина е много хубаво на подобно мероприятие да имаме възможността да свържем лице със Скайп, или ник във форума и да се запознаем с много нови "облъчени" :Mr Green Fun ...ivchoforever с теб ще си поддържаме връзка и определено ще умуваме за някои неща за колите, живот и здраве се надявам скоро да се видим отново, супер е да се облегнеш на колата с една бира насред поляна пълна с VW-та и да си говориш с готини хора... :да:

И да добавя още една снимка от Крушуна, снимана от колегата ceci4, все още колата ми не е на нивото като колите на другите колеги, които супер много ми харесват :bowdown , но има време и ше продължа да се занимавам с нея определено! Бях помолен да я преместя, че нямало да има място за бусовете, но както и да е, така и така идеята ми не беше да се съревновава с другите коли на поляната, но за мен беше важно участието и да покажем, че не са 1-2 коли от този модел...Още един път благодаря на всички - организатори и присъстващи!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Изображение

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Сря 04 май 2011 16:43

nokiangage написа:Благодаря, наистина е много хубаво на подобно мероприятие да имаме възможността да свържем лице със Скайп, или ник във форума и да се запознаем с много нови "облъчени" :Mr Green Fun ...ivchoforever с теб ще си поддържаме връзка и определено ще умуваме за някои неща за колите, живот и здраве се надявам скоро да се видим отново, супер е да се облегнеш на колата с една бира насред поляна пълна с VW-та и да си говориш с готини хора... :да:

И да добавя още една снимка от Крушуна, снимана от колегата ceci4, все още колата ми не е на нивото като колите на другите колеги, които супер много ми харесват :bowdown , но има време и ше продължа да се занимавам с нея определено! Бях помолен да я преместя, че нямало да има място за бусовете, но както и да е, така и така идеята ми не беше да се съревновава с другите коли на поляната, но за мен беше важно участието и да покажем, че не са 1-2 коли от този модел...Още един път благодаря на всички - организатори и присъстващи!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Изображение

Абе братленце,аз съм ти казвал доста пъти,че пасата ти няма нищо излишно по него и ти видях беше редом с нас,няма как просто си го заслужаваш,нещото което ми напълни душата беше,че от всички наредени пасати вклучително и твоя,нямаха нищо общо една със друга,всеки беше направен със стил,моят не го броя защото е глупаво сам да си коментирам колата,но както колегата Lilanказва "семейните" коли бяхте наниво браво и продължавай да я развиваш.Поздрави и успехи,и ако идваш на Калояново вече ще се запознаем

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Сря 04 май 2011 16:54

Благодаря много, видях твоя Пасат, но определено беше пропуск от моя страна да се запознаем!!! Скоро ще оправим грешката живот и здраве... :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 05 май 2011 11:16

Колеги, днес деня зпочна добре - получих смс от Еконт!!! (Добре от една страна, а от другата - приятелката ми веднага: Кой ти пише в 8 и нещо сутринта??? :Mr Green Fun излъгах, че е най-добрия ми приятел :mrgreen: Та тя още не знае, защото не ги харесва :beat_butt2 , но довечера ще я сюрпризирам... ) Пристигнаха нови джанти за колата, но ще кача по-детайлни снимки утре да ги поизчистя малко и ще ми трябват идеи за боядисването им - как и кави цветове...Но всяко нещо с времето си, ето една тийзър снимка... :beer

Изображение

П.С. Нищо особено не са, просто исках лети за зимата и сега ще продавам железарките и оригиналните тасове...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 05 май 2011 11:19

Боядисай ги в цвят близък до оригиналния им (+-1-2 нюанса). Не ги прави много тъмни, зелени, пемБени и т.н. щуротии. Лично мнение де :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 05 май 2011 11:33

Така и така утре ще кача детайлни снимки на "чипиците", но ето модела:

Изображение

Дайте мнения, защото искам да ги освежа, защото 2 са с доста зле боя, а другите приемливи, ама така и така има време до зимата и си търся занимавка...Първо ми изпаднаха евтино, ще се проверят за кривини и чак тогава боята, но на мен си ми харесват - за зимата, хем не са прекалено отворени да замръзне нещо, че последната зима толкова лед беше събрал Пасат-а от минаващи коли и снегорини от страната към улицата, че едвам си освободих предната гума и джанта!

Споделете мнения за цвят/цветове?, каквито и идеи да имате - ще бъда благодарен... :bowdown

П.С. Те са оригинални за БМВ, но съм виждал няколко Голф-а с такива и ми харесва как стоят... :screwy Ей сега вдигнах 25 коня отгоре от Баварските джантета... mhihi

Потребителски аватар
tupalka
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

Мнениеот tupalka » Чет 05 май 2011 12:06

Готини са, а и цвета им отива!! 8)

Потребителски аватар
Vantage
Автомобил: Golf R 2017
Двигател: Variant 4motion

Мнениеот Vantage » Чет 05 май 2011 12:06

За зимата ще вършат добра работа.
Преди малко минах покрай Пасата и си викам, няма ли вече да сменяш тези, ти пък си се обзавел с нови за зимата. :)

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Чет 05 май 2011 12:09

+ 1 за оригиналният им цвят +- някоя перличка :talk:

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 05 май 2011 13:19

Благодаря за мненията, но все пак да питам а тази идея как Ви се струва? Ползвам снимка от друг форум май, но може да се схване идеята...Хубаво черно с перли и полиран малък борд? Не са красиви джанти, но поне ми се иска да се заиграя с цветовете...

Изображение

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Чет 05 май 2011 14:34

nokiangage написа:Благодаря за мненията, но все пак да питам а тази идея как Ви се струва? Ползвам снимка от друг форум май, но може да се схване идеята...Хубаво черно с перли и полиран малък борд? Не са красиви джанти, но поне ми се иска да се заиграя с цветовете...

Изображение

Асене, ще изглеждат като 12-ки... Не виждаш ли моите :(

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Чет 05 май 2011 14:36

Какво питаш хората колега , важно е на теб да ти харесват :да:

Върни се в “Моят Volkswagen”