Jett-li Историята завърши. ПРОДАДЕНА

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Re: Jett-li Историята продължава ATS CUP

Мнениеот Div Selqnin » Пет 24 авг 2012 17:42

Такам прецених че е хубво да дам рапорт

Бронята и пласмасата още не са готови :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
а го помолих учтиво за 31 да са готови :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Апаратите супортите и главините баха щателно почистени и вече са на грунд за жалост нямам с какво да снимам

Шенкелите и мъд гардовете утре се чистят основно и ги грундирам и тях

Утре също ако имам повечко късмет и ми отпуснат 10лв за боя (тъй като нз за кой път фалирах) ще боядисам апаратите и супортите в сребсристо шенкелите и главините в черно

И дефакто след бодисването остава да сглобя апаратите (купил съм ремонтен комплект) и да ми сложат новите лагери на главините и при първи 30лв монтирам всичко на колата и заминаваме на реглаж.

Утре ако поябисам апаратите и супортите обещавам снимки! :beer :beer

Рапорт даден ай със здраве и на Узана ще се видим.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пет 24 авг 2012 18:38

Стига с тия рапорти ;) дейстия да видим.Базикам се,лека полека всичко си идва на мястото :) След седмица на поляната в пълно бойно снаражения да я видим :beer :beer :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пет 24 авг 2012 20:09

100% сме там ама сигурно спирачките няма да съм ги сложил :beat_butt2

А да има късмета тоя пишман майстор да не и е направил предната броня може цял събор да срамувам зарад тва че не я е направил ама гарантирам че никой мой познат няма повече да иде при него :screwy :beer :beer

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Съб 25 авг 2012 10:49

Виж сега,не отиваме на ФЕСТ,че да я пудриш.Колите ще са най-малката подробност.Отиваме заради хората,приятелите и веселбата :) Март месец има друго мероприятие,където се гледат тези работи.И аз отивам със забележките,но така съм преценил,че ще е :)

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Съб 25 авг 2012 10:55

Е не чак пудрене просто да има вид който да ми осигури че няма да викат ма майко виж го па тоя с кво е дошъл :D

Такам супортите и апаратите бяха боядисани със Цинков спрей вюрт трябва д акажа че съм очарован ще изчакам сега един ден да дръпне както трябва (иначе изсъхна за няма и 2 минути кат напръсках) и утре ще сглобя апратите
Единия шенкел е почистен и е на грунд другия трябва да сваля кормилния накрайник че да го почистя кат хората и тогава грунд.

Пуснал съм батериите на апарата да се зареждат надявам се до довечера да мога да пусна снимки на железата :kissy: :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пон 27 авг 2012 13:18

Оф ако има нещо което да е станало от първия път по тая кола аз се неща ма то сам съм си виновен де...
Тръгнах да сглабям единия апарат и както съм чел действам и хоп прахоуловителя не влезна в жлеба и айде пак да сваля буталцето и край няма мърдане сеа треа да го сложа на кулата че с помоща на помпата да изкарам буталцето ама май го нараних прекалено много и ще трябва ново..
Иначе другия го сглобих перфекция...
Ето малко снимки иначе да видите боята :banana :beer :beer :beer

Изображение
Изображение

Бронята и пласмасата ме излъгаха че в сряда ще са готови ама и да не сряда ги взимам че петък да пътувам за узана.
Спирачките засега остават на заден план че парите свършиха ще се консултирам тука със едни приятели монтьори да кажат буталцето дали ще мога да го използвам ако може да се ползва тогава остава само да се боядисат шенкелите да се набият новите лагери и да слагам на колата.

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Сря 29 авг 2012 18:37

Такаааам ето малко снимчици
Задната пласмаса има още мн работа ама засега толкова че се пак пътуваме петък :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 29 авг 2012 19:46

За няколко шпакли кит и малко пластмаса ли чака толкова време??? :screwy :D

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Сря 29 авг 2012 19:48

Даже няма да ти отговоря :Mr Green Fun :beer

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 30 авг 2012 0:43

утре съм в Козлодуй и ще те нахуля mhihi mhihi

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Чет 30 авг 2012 10:03

mhihi mhihi mhihi mhihi

I`m waiting for you

ПП гума да очаквам ли ?! mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пон 03 сеп 2012 18:51

Takaaaм с Jet Lii mobile посетихме Узана искам да кажа че планинския път от габрово до поляната беше като душевна чи*** за мен поведението на колата по пътя дори с тези калпави гуми беше просто нещо уникално влизаше с лекота в завоите (ако можеше и да ускори след самия завой щеше да е друга бира ама това по натам)

Лично на мен събора мн ми хареса видях се с мн печени и готини хора започнах се с нови такива и въобще всичко беше на 6 Евала!
Благодарение на Краси (madcap) ето една снимчица койт ме познал познал кой не здраве да е (тоз със шапката и синята валтхорна :D е mdobrev)
Изображение

колата в момента е в бокса слагаме спирачния сетъп обаче излизат някви много тъпи проблеми които са повече тъпи от колкото проблеми но се надявам утре да сме готови да сме минали реглаж на преднцата и да сме пак на линия :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Сря 05 сеп 2012 8:48

Тези два дена след събора не съм си почивал колеги играх си да монтирам ъпгрейда на спирачките излязоха ама много неочаквани проблеми ... Скъсан гумен маркуч (айде нови 2бр) скъса се първо тръбата на шофьорското коелло айде нова тръба от помпата до него, Същата процедура и с дясното . После се оказа че шарнирните са заминали или поне левия айде два нови на MOOG (някой ако има някакви впчеталения да казва) и те така ... Всичко беше монтирано вчера минах 15км без никакви спирачки тъй като не успяхме да обезвъздушим и хайде в сервиза за реглаж на предницата човека прегледа после всичко и каза че единствено шофьорския накрайник скърца (не че има луфт просто скърца) вика натъпчи го с грес и е вечен :Mr Green Fun иначе всички тампони биалетки не е мръднало още.

Направихме още опити после мисля че успяхме да я обезвъздушим ама още не ми харесва как спира може и да си втълпявам де ще видим като сложа помпа 22мм че в момента е 20мм ще видим тогава как ще се държи

След малко ще снимам как диска пълни жантата

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Re: Jett-li Историята продължава 256mm

Мнениеот Div Selqnin » Сря 05 сеп 2012 11:10

Изображение
Изображение
Изображение

Гордия собственик ама без къдриците mhihi mhihi mhihi
Изображение

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Re: Jett-li Историята продължава 256mm +Girling54

Мнениеот Div Selqnin » Сря 05 сеп 2012 13:12

Айде да се обърка към вас с няколко въпроса
Първия откъде да купя нова никелирана емблема за маската

Втория да я направя ли с една чистачка и какво рамо да използвам че да е по красиво

Третия качих я на стенд за спирачки предните са бомба задния спирачки обаче почти нямам.. някой ми каза че могло да бъде заради това че нямам жила за ръчната и накладките били прибрани заради тва ама според мен са глупости мисля да отворя тия барабани да видя ккво става въптре да сложа на задна дясна новото цилиндърче ама не ми иска да хвърлям пари по барабаните мисля скоро да мина на дискове и отзад....

Аа да и не на последно място тия накладки са по малки от предишните и пак ми се струва че търкат в ръба на диска .....

Върни се в “Моят Volkswagen”