Борак ASZ ..Blow 0ff 3dition...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сив Борак ASZ
Колега от къде си взел добавките за броните?
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
-
- Автомобил:
- Двигател:
дава бирата не е никак лоша. На няколко пъти я засичах това лято в старата част на Созопол и изглежда доста приятно. Като гледам колегата не е писал отдавна и това ме навежда на мисълта че май се е разделил с колата.
- Shocked
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI
- Двигател: ASZ
Здравейте, колеги и честита нова 2014 година. Да сте живи и здрави, по-малко проблеми и повече поводи за усмивки.
Бората трудно ще я дам, но просто във форума не пиша по ред причини или хора, които направо са ме отказали да съм част от тая общност.
Малко за боричката.... броните както съм писал по-рано в темата задната я прави чичо ми, а останалите са от фирма за производство на добавки Толи тунинг Сливен. Боричката мина през обслужване и съединител. Не съм правил много промени тъй като съединителя ме сабори доста и много от замислените неща останаха на заден план.
Като за капак за празниците пропаднах в тъпата Варна(нямам нищо против града, но улиците са под всякаква критика) в една авария на ВиК и пукнах ново направените ми добавки...
Взех си лип спойлер, който скоро ще добавя.
Ето малко фотоси

Бората трудно ще я дам, но просто във форума не пиша по ред причини или хора, които направо са ме отказали да съм част от тая общност.
Малко за боричката.... броните както съм писал по-рано в темата задната я прави чичо ми, а останалите са от фирма за производство на добавки Толи тунинг Сливен. Боричката мина през обслужване и съединител. Не съм правил много промени тъй като съединителя ме сабори доста и много от замислените неща останаха на заден план.
Като за капак за празниците пропаднах в тъпата Варна(нямам нищо против града, но улиците са под всякаква критика) в една авария на ВиК и пукнах ново направените ми добавки...
Взех си лип спойлер, който скоро ще добавя.
Ето малко фотоси

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Все пак успя да ги намериш. Честито
- Shocked
Мерси... Голямо ровене падна и направо накрая не исках да ги слагам... сега ако изпаднат и сайд маркери на оферта ще е супер 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
GLI стайл стопове-харесват ми 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хромираните ленти с колата ли доидоха?
- Shocked
Да, оригинално си имат хром пакет. Преди време търсех да ги взимам нови но цената беше доста солена. Ако си решил да слагаш по-добре вземи от някой втора употреба. 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
Силвен си намери такъв пакет втора употреба,така,че това не е мисия невъзможна,както изглежда.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Много добра Бора. Продължавай в същия дух 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Хромираните елементи са кът , става въпрос за добро състояние.
Аз си търся за задната броня , че ми е пукнат.....голяма мъка.
Трябва да е от високото изпълнение.
Аз си търся за задната броня , че ми е пукнат.....голяма мъка.
Трябва да е от високото изпълнение.
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Колко да са кът?
на 2-рото място на което се обадих имаха всичко перфектно без предна и ми дадоха всичко за 40лв. с предната решетка

- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
На няколко пъти я засичах това лято в старата част на Созопол и изглежда доста приятно.
И не само в Созопол , ами още и до Приморско стигна, и на среща във Бургас ме заведоха, колегата и Борака !!! Супер автомобил правен с много мерак и любов.
Имаше и нощна фотосесия на Борака и една друга много известна кола тук в форума, само ЦеЦка липсваше ... но не може всичко да става така както искаме !!!
Пожелавам на Борака , това във Варна да е била последната кофти случка и от сега, само гориво да си хапва !!!!

- Shocked
Благодаря ти за хубавите думи, Андро
Чул те Господ !!! Следващия път като идваш към България пак ще обикаляме, този път дано само няма елени
и сега съм накупил нови компоненти на Граунд Зеро и вече изобщо няма да ви се седи в Бората

Жалко само, че Цецето няма да дойде другата година да направим с трите красоти фотосесийка

Жалко само, че Цецето няма да дойде другата година да направим с трите красоти фотосесийка

- Like a bLizZaRd
- Автомобил:
- Двигател:
Сега като каза, че си идвал на гости се сетих, че ти мернах колата на една от уличките до плевенските закуски май беше и направо ми обърна главата колата
. Като видях добавките и регистрацията се сетих, че си от форума и си викам горкия колега какво прави на с тази хубава кола на този лунен варненски пейзаж
. Иначе колата се развива много добре, успех с проекта и дано лошите пътища не те спират да имаш път насам