wishsalor написа:...Инак пък, тез еленови рога не ми се връзват на пасат, от Б4 нататък -може би, ама за Б3 или петолъчки или ........петолъчки. Всичките тез изкелефенчени рога и прочее плетки ми седят като изплюти върху колата.
Въпреки съветите ти, еленовият рог вече е факт:

wishsalor написа:Cozmo-Виж в мойта тема, мойте са 7J ET30х15" и седят уникално предвид офсета, даже и не впират-и на тях стават 195/65 и пак не впира... ...не впират при пълен ляв/десен, няма конфликт с задните вежди-факт, сиреч би избегнал манипулациите по раздуване.
За моя изненада, както ще бъде и за твоя - на Г60-ката не може да се сложат гуми с размер като на другите Пасати. Още не съм разбрал причината, може някой да ме открехне като заговорим за това. Оригиналният размер от жабката е 195/55/15 каквито са ми и зимните гуми. Съответно за да нямам проблеми, 16-ките са 205/45/16 - за най-точен километраж и да не натоварвам окачването и синхрото. На другата ми Б3-ка съм си с на 65 височина и нямам грижи, но тук не мога и да си мечтая за това.
Засега за зимни джанти съм договорил едни ББС-ки от Корадо Г60. Просто тия Сребринг са много меки джанти и не са за нашите пътища. Замислил съм да си направя списък какво следва да се прави по колата, че все забравям и ще ми е по-лесно ако го има. Сега ще седна да помисля и да го съчиня, пък после ще го сложа в темата...