Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Re: 2000 Golf IV 1.6 SR Моята принцеса "Dona Perfecta"
.
Последна промяна от golf_ maniak на Пон 01 юли 2013 14:06, променено общо 1 път.
- daniel danev1999
- Автомобил: PASSAT B3 PASSAT B5
- Двигател: 1.8mi 1.9TDI PD
[quote="golf_ maniak"]Ето така ако го направиш колежке цена няма да имаш просто перфектната визия за голф 4
[
Колега напулно си прав!!!!

[
Колега напулно си прав!!!!

- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
undisput написа:zarka.zlobarka написа:Тези изглеждат доста прилично, жалко, че нямам регистрация и не знам как се процедира с тези наддавания.Така или иначе искам да изпълня плануваните промени по екстериора, и чак тогава мисля да се заема с интериора.
за това нямаш проблеми малко познания по английски език и си готова, трябва да имаш дебитна или кредитна карта Visa, Visa Electron, MasterCart, да си направиш регистрация в PayPal, много е важно да можеш да извършваш електронни плащания с картата ти, тази работа ще ти я свършат в банката издател, може и да си изкараш от някоя банка по електронен път карта и следователно до месец да си я вземеш.
след това си правиш регистрация в ebay и от там си наддаваш, по възможност гледай най-ниската цена да хванеш, гледай да е ново, не употребявано иначе не се знае какво могат да ти доставят, въпреки че сайта си е спечелил добро реноме и си има т.н. Privacy Policy или нещо от сорта беше, не съм добре запознат с английския. Общо взето е това, а и внимавай с доставката, някой продавачи нямат доставка до България или ако имат е много скъпа, и обикновено идват около месец че може и повече, чети дребния шрифт, ако не разбираш ползвай преводача на Google, той е малко спънат но пък ще разбереш за какво става въпрос по пътя на логиката.
Малко ОФФ:
Колега ebay.co.uk има най-добрият рейтинг от всички ebay. Колата ми от гаража се я купих от ebay.co.uk , при това от жена(имам в предвид, че за Англия ebay е нещо нормално за ползване ). Чете се всичко внимателно, в co.uk шанса да те излъжат е най-малък, НО внимавайте с немския

Колежке количката е много хубава, имам една от снимките от много отдавна в личната си колекция от уникални Golf-чета. Ако се навиеш да пазаруваш от ebay, няма да съжаляваш, просто трябва да знаеш английския нормално, не е нужно да говориш перфектно, просто да знаеш какво пише, и като те питат нещо, да знаеш какво ти казват, като банка ти препоръчвам ПИБ или ЦКБ имат, най-добрите условия за такива плащания или приемания на пари според мен.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
От години пазарувам от ebay с PayPal, банката няма значение условита на PayPal са еднакви без значние към коя банка ти е картата, важното е картата да се приема от PayPal. Досега не съм имал проблеми нито с ebay.de нито с ebay.com или ebay.co.uk
Няколко пъти са ми връщали парите при непристигнала стока.
Няколко пъти са ми връщали парите при непристигнала стока.
- Superleggera
- Автомобил: Seat Ibiza Fr
- Двигател: BLT 2006
Голфчето има много добра стойка, продължавай все така занапред

Последна промяна от Superleggera на Нед 19 авг 2012 12:56, променено общо 1 път.
- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Евала на такива хора като теб и то.. меко казано дами.. харесва ми стила ти и голфа ти имаш вкус към нещата, продължавай в същия дух и успех занапред. 

Много добре се получва Голфа, изчистен, надъхан, хах. Само един кожен салон, задна броня от R32.. и още нещо. 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Не мога да не добавя и моето мнение и да те поздравя за колата и визията която си постигнала.
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Контакти:
Пак съм тук след малка почивка.
Благодаря за коментарите и препоръките. Това не е крайния вид на колата. За напред ще има още много модификации.

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
На твоя голф- най му харесвам джантите страхотни са !
В началото на темата описваш как се ремонтират някои неща по купето, та въпросът ми е: Целите детайли ли са боядисвани или само местата чрез преливане ?
Аз имам една по-дълбока деруга на десният калник за това се инресувам как да я поправя.
Ще ти пожелая да не слушаш никого, а да я правиш както на теб ти харесва, така ще се отличава от масата ,намръщени голфове с брони от р32,със сменено окачване
и така нататък. Като видиш единия си видял всичките 
В началото на темата описваш как се ремонтират някои неща по купето, та въпросът ми е: Целите детайли ли са боядисвани или само местата чрез преливане ?
Аз имам една по-дълбока деруга на десният калник за това се инресувам как да я поправя.
Ще ти пожелая да не слушаш никого, а да я правиш както на теб ти харесва, така ще се отличава от масата ,намръщени голфове с брони от р32,със сменено окачване

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Ами в моя случай само местата и след това едно цялостно пастиране. 

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Днес си поръчах прословутата задна чистачка от Голф 5. В четвъртък би трябвало да е при мен.
Хубаво ще е да ми обясните процедурата по поставянето й. 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
С отвертка махаш на страни капачето което крие дюзата за пръскане на стъклото, след това с ключ 13 мисля че беше махаш цяло рамо заедно с чистачката и готово. Само трябва да внимаваш да не си прецакаш шлиците при махане.
Хващаш в основата капачето и дърпаш към теб (не е за хора с дълги нокти
). После с ключе 10 или 13. Нагласи си я добре за да не виси. След което дърпаш рамото на чистачката към теб. Имай предвид, че може да е клеясала в шлиците, тъй че внимавайте да не изкъртите нещо по моторчето и оста.
Предполагам сте поръчали и капачето за чистачката, понеже то не върви комплект с нея и струва около 5лв.?
Старото не става!

Предполагам сте поръчали и капачето за чистачката, понеже то не върви комплект с нея и струва около 5лв.?
Старото не става!
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
35-40 - рамо, 19 - чистачка, 6 - капаче... приблизително такива бяха цените преди около година като поръчвах.
Ключа е 13, доста от нещата по колата са с ключе 10 и 13, то затова в комплекта с инструменти иманно то е сложено.
Клеясването се оправя с чук
Ключа е 13, доста от нещата по колата са с ключе 10 и 13, то затова в комплекта с инструменти иманно то е сложено.
Клеясването се оправя с чук