VW Golf MK2 - Синия смърф

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Re: VW Golf MK2 - Синия смърф

Мнениеот GTI1.8 » Нед 05 май 2013 17:22

Mario951 написа:Тей като гледам това не е Hella ама нищо...отдавна се чудя да си кажа ли моето мнение по темата още преди да я закърпите... Малко ми надминахте очакванията въпреки че пак не мисля че си струва труда ама щом Вас Ви радва пък и сте го спасили за още някоя година няма лошо... Аз лично много старание не бих хвърлил в него цъкнете му някакви 14-ки, 15-ки, по-спортен волан и като цяло това другото за бензин и до дет изкара :Mr Green Fun

Да ти ги снимам ли да ги видиш че са HELLA като не си ги виждал какво пише на тях от близо мисля че ТЕЙ,не е нужно да даваш глупаво мнение..не знам къде видя и спортен волан като това е оригинален пасатов волан не знам тогава твоите представи за спортен тогава какви са... :Mr Green Fun Моля без повече ТЪПИ и безсмислени коментари. :dummy

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Нед 05 май 2013 18:32

Съвета ми беше ДА СЛОЖИТЕ по-спортен волан и едни прилични лети джанти 14 или 15". Иначе досега не съм виждал такива стопове и предположих че не са Hella. Иначе волана от Пасат 2 ми е пределно ясен то друг такъв дървен волан няма даже в американските автомобили от 70-те,80-те...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 06 май 2013 7:38

GTI1.8 написа:
Mario951 написа:Тей като гледам това не е Hella ама нищо...отдавна се чудя да си кажа ли моето мнение по темата още преди да я закърпите... Малко ми надминахте очакванията въпреки че пак не мисля че си струва труда ама щом Вас Ви радва пък и сте го спасили за още някоя година няма лошо... Аз лично много старание не бих хвърлил в него цъкнете му някакви 14-ки, 15-ки, по-спортен волан и като цяло това другото за бензин и до дет изкара :Mr Green Fun

Да ти ги снимам ли да ги видиш че са HELLA като не си ги виждал какво пише на тях от близо мисля че ТЕЙ,не е нужно да даваш глупаво мнение..не знам къде видя и спортен волан като това е оригинален пасатов волан не знам тогава твоите представи за спортен тогава какви са... :Mr Green Fun Моля без повече ТЪПИ и безсмислени коментари. :dummy

Нервен ми се виждаш нещо. Не е учтиво да говориш така. Вече няколко пъти натъртваш, че чуждото мнение не те интересува - тогава защо пишеш тук?

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Пон 06 май 2013 11:17

Защото се изказва неподготвен той дори не може да различи оригинална хела от друг стоп а директно ми казва това не е хела.Еми като не знае много ясно че ще се дразня защото има много такива дето не знаят,пишат се едно много разбират и после аз съм им виновен че съм се ядосал и съм ги бил обидил с нещо.Просто не искам тъпо,безсмислено и неподготвено мнение.Който не му изнася или не му е кеф да не коментира темата няма нужда да с..е в темата. :th_up

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пон 06 май 2013 12:27

Като не можете да приемате критика,без значение дали някой греши или не,защо си пускате колите?Очаквайте всякакви мнения - и хубави,и лоши,важното е да гледате напред и да правите това,което Ви харесва и така,както Ви харесва.
Не го казвам специално за теб,или колегата със синия Голф,това важи за всички нас.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 06 май 2013 12:45

GTI1.8 написа:Защото се изказва неподготвен той дори не може да различи оригинална хела от друг стоп а директно ми казва това не е хела.Еми като не знае много ясно че ще се дразня защото има много такива дето не знаят,пишат се едно много разбират и после аз съм им виновен че съм се ядосал и съм ги бил обидил с нещо.Просто не искам тъпо,безсмислено и неподготвено мнение.Който не му изнася или не му е кеф да не коментира темата няма нужда да с..е в темата. :th_up

Продължаваш да се държиш много невъзпитано, даже бих го нарекъл селски. Така единствено ще полуиш още негативни мнения. Ако смяташ, че можеш да пишеш глуп;ости, всеки път, когато някой напише нещо негативно или сгреши и това те оправдава - ГРЕШИШ.
Съветвам те да си по-сдържан и ще видиш, че всичко ще става много по-лесно!

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Вто 28 яну 2014 17:36

Имаше смърф,немаше смърф :bishop

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Вто 28 яну 2014 18:26

Нещо му се е случило? :question :rolleyes

stefan_mil4ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan_mil4ev » Сря 29 яну 2014 12:36

Супер е станала колата, аз не съм фен на голфа, но евала за ентусиазма. Много е лесно да караш хубава западна кола и да нареждаш старите кочини. Аз преди време бутах жигула. Бях си я направил бонбон. Боя, картина на предния капак, халогени, музика, разни дребни екстри... Не беше важно на кой му харесва, важното беше, че аз я харесвах. Търкалях я 5 години!

Потребителски аватар
tonhc77
Автомобил: golf 2
Двигател:

Мнениеот tonhc77 » Сря 29 яну 2014 16:03

Браво момци продължавайте в същия дух .Поздрави :th_up

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Сря 29 яну 2014 18:11

Нема на трупчета е,но момчето няма БГ на компа за да каже как го е овъртял с други думи

dqvolche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvolche » Чет 30 яну 2014 19:32

колеги колaтa се продaвa нa чaсти ...зa сaжaление....

Върни се в “Моят Volkswagen”