Говорителят е пробван как свири в кутията но в домашни условия(което ми хареса)ще се наложи да ги свържа в колата за да видя истинкият ефект,но това ще стане след като монтирам вата вътре и когато усилвателят е готов(понеже е на ремонт)
Май е първото негативно мнение в тая тема, ама нали за това е форум. Изобщо не ми харесва, джантите не се връзват с нищо по колата, някакви висящи червени неща от огледалата, номера забит в бронята и запълнения багажник..... На първата страница като го видях сив много ми хареса, ама сега изобщо... Хич не са хубави тези "тунинг" селяниики... Иначе евала за труда който влагаш, дано си промениш вижданията, Голфа има потенциал :)
За номера в бронята и запьлнения багажник и мен лично не ме кефи, обаче джантите не са лоши и стоят добре мен ми харесва как го отварят. Голфа си е супер а тези червените например може да ги махне по всяко време. Почти сьс сигурен, че тука ще има и ново сьрце в тая кола :)
здравейте колеги.Както приемам положителни мнения така приемам и отрицателни,доколкото до въпроса дали смятам да махам номера от бронята не там ще си стои,а за това за джантите и червеният кант,просто така си ги купих чисто нови и засега ще са така но на мен ми харесва самата джанта цвета като щтракна с прасти и е друг(просто нямаше друг цвят освен черно и бяло от този модел).За колегата червените панделки не му харесват(те просто бяха за малко против уроки )и това че сам от Смядово не означава че тунинга е селски ...просто така ми харесва и така си го правя.