И в ред на мисли, като споменах прегледа, отивам аз да правя преглед и човека вдига капака и вика "А! Аз така най обичам, то тва бегачка бе!" на ум си викам с тая детска турбинка е минала покрай бегачка
Та искам да поразкажа за турбо пътищата. Отидох и си купих тръби неръждавейки не помня метри, както и няколко колена на 90 градуса, не помня и бройка. На 25 години съм и малко ме е срам да призная, че за първи път рязах със флекс

, та нагърбих се с тежката задача сам да си направя турбо пътища и мой приятел да ги завари в Бургас (аз съм от Поморие) на аргон

. Правих ги част по част, режа, меря и ако съм доволен от разположението, ги хващам със едно широко много здраво тиксо, правя с макетен нож лек разрез на тиксото за да бележа и с маркер, когато приятелчето ми махне тиксото, да има белязка за да ги завари. Като по чуда станаха! Днес малко, утре малко и така редя част по част и всичко пасна. От кулера до дросела е цяло парче, на прикачената снимка се вижда КАК изглежда преди да го дам на момчето да го закара в Бургас да го завари

но пък СТАНА

ако някой ме беше видял как го правя щеше да си каже "Тоя кви глупости прави?! Никога няма да стане по този начин." ама пък на. Не изпуска от никъде, макар че са Ф60 вътрешно, а изхода на турбината е умопомрачителното Ф50, фул буста си остана на същите обороти и държи налягане и на високи обороти
ПС: На първата снимка турбо пътя и кривнал на снадката, вече не е така, нямам снимка след като го оправих.