Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- passat_for_life
- Автомобил: Vw Passat B3 GT
- Двигател: 9A 1992
Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR
Алекс честито за окачването,много добре е застанала,и когато слагаш фланците отзад имай предвид че следата отзад е хубаво да остане по тясна отколкото отпред.Това е препоръчително а иначе както го направиш. Успех :)
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Това с БГ пътищата малко в мит се е превърнало. Вярно че в дълбоката провинция има много убити пътчета, но в големите градове няма проблем да се кара ниска кола. Всичко е въпрос на стил и маниер на шофиране, човек ако си е аграр като шофьор и с джип може да закача отдолу и да криви джанти, при внимателно каране грижи няма.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Calidad - не знам кое ти е смешното, но моето окачване е малко по-развито от на Алекс и нямам проблеми. Вече 5та година карам само коли със спортно окачване и дори да се кача на нормална кола по навик я карам като такава със спортно. Правилно могат да ме разберат хора които карат(са карали) с окачване 

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Съгласен съм с теб и мога да потвърдя, ако човек има навика да кара ниска кола, дори и нормална кола после я кара като ниска, аз съм същия. А за пътищата в бг незнам какво толкова им е, пътища като пътища навсякъде по света, особено след зимата, навсякъде се отварят огромни кратери, тук положението е същото. И да познавам хора които карат коли малко по-високи от моита и пак трошат картерите си редовно, аз до сега такъв инцидент съм нямал, явно всичко е до стила на каране и навика.
А колата става много готина, браво

А колата става много готина, браво

- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
"дълбоката провинция"...
дръж сеееее 

Последна промяна от yoan4o на Вто 19 фев 2013 10:39, променено общо 1 път.
Причина: ???
Причина: ???
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
В момента съм със гуми 225/40/18, по нататък мисля да мина на 215/35/18.skary9 написа:... С какъв размер гуми караш в момента
След вчерашната обиколка на града, не мисля, че ще имам проблеми с височината на колата, повече ме притесняват междуградските пътища.

@yarek, @passat_for_life, @golf_1 Мерси.

- MK4
Мой съвет - 215/35/18 ще стои нелепо на Голф 4 

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Защо така мислиш?
В крайна сметка се насочих към 205/40 18.

В крайна сметка се насочих към 205/40 18.

Последна промяна от zarka.zlobarka на Вто 19 фев 2013 14:53, променено общо 1 път.
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Защо не 225/35/18?
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Защото си търся по тесни.
- MK4
Защото диаметъра на колелото се променя и се получава малък общ диаметър в големия калник на 4-ката. Според мен ще стои все едно на са негови гумите, а от някой Голф 3 или Поло откраднати...
Ако искаш да са по тесни ти трябва нещо от сорта на 205/45/18 за да запазиш горе долу общия диаметър. Друг е въпроса че тия нестандартни размери които обсъждаме трябва да ги купуваш нови и за доста пари.
Ако искаш да са по тесни ти трябва нещо от сорта на 205/45/18 за да запазиш горе долу общия диаметър. Друг е въпроса че тия нестандартни размери които обсъждаме трябва да ги купуваш нови и за доста пари.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
215/40/18 стои перфектно.
- Like a bLizZaRd
- Автомобил:
- Двигател:
Сложи 215/40 отпред и 205/40 или 45 отзад ако се стремиш към това

- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Не знам колко е по темата, но да кажа все пак. Тук където аз живея(да подчертая, че живея в София) има едно местенце дето преди бих прекарал всеки със спортно окачване да ми покаже как се минава
.
Какво искам да кажа с така несмисленото си изречение.
Напоследък съм забелязал, че на всякъде слагат "легнали полицаи" и "легнали гиганти". E това последното ме дразни страшно, аз не съм със спортно окачване и редовно на едно място в кв. Левски Г ми задираше колата бях бесен, как ли не го минавах, но начин нямаше. Задираха ми калобраните и това си е. Веднъж като видях един S500 как го минаваше
, такъв шум да чуеш е направо безумие човека си откачи всичко отдолу имам чувството, и явно не го болеше защото нито спря нито се поколеба за секунда.
В последствие явно се оказаха незаконни или не само на мен ми е писнало и ги махнаха
.
С тази история искам да докажа, че дупката аре караш внимателно и избягваш, а какво става като стигнеш един легнал полицай дето едвам джип минава през него. Страшно исках да си сваля колата за да ми стой красива, ама докато не се оправят нещата с тези легнали полицай......
Тези дето ги правят на пешеходните пътеки на 99% са перфектни, трябва всички да ги правят така.
По темата. Супер е станало иначе Алекс чакаме да кажеш как се държи окачването в завой и колко твърдо вози, гледам си споменала бегло, но все пак като покараш повечко дай едно така обобщено мнение за окачването.

Какво искам да кажа с така несмисленото си изречение.
Напоследък съм забелязал, че на всякъде слагат "легнали полицаи" и "легнали гиганти". E това последното ме дразни страшно, аз не съм със спортно окачване и редовно на едно място в кв. Левски Г ми задираше колата бях бесен, как ли не го минавах, но начин нямаше. Задираха ми калобраните и това си е. Веднъж като видях един S500 как го минаваше

В последствие явно се оказаха незаконни или не само на мен ми е писнало и ги махнаха

С тази история искам да докажа, че дупката аре караш внимателно и избягваш, а какво става като стигнеш един легнал полицай дето едвам джип минава през него. Страшно исках да си сваля колата за да ми стой красива, ама докато не се оправят нещата с тези легнали полицай......
Тези дето ги правят на пешеходните пътеки на 99% са перфектни, трябва всички да ги правят така.
По темата. Супер е станало иначе Алекс чакаме да кажеш как се държи окачването в завой и колко твърдо вози, гледам си споменала бегло, но все пак като покараш повечко дай едно така обобщено мнение за окачването.

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Like a bLizZaRd написа:Сложи 215/40 отпред и 205/40 или 45 отзад ако се стремиш към това
при джанти с еднаква ширина,няма смисъл от различни размери гуми,а щироки отпред и тесни отзад(не схващам замисъла)