Е вие пък човек да не направи нещо А пък за приятелката ми тя си е доста в час с нещата. Бих казал, че има голяма вина за някои идеи по колата. Има си и тениска на клуба, но на моменти й се е искало да го направи. Следващото "животно", ще е нейно. Само дето за цвета не можем да се разберем, ама нищо... А тези червени колани от Юби са ми слабост и се надявам някой ден да се снабдя и с тях...
Последна промяна от draganeski на Чет 05 юли 2012 12:34, променено общо 1 път.
Огледалото в цвета на колата е яко , но заради тонираните стъкла винаги се различава цвета, това беше причината едно време да не го направя на джетата Червени косми...аа колани , мания са да
Снабдих се с хромирана емблема VW и се оказа, че се разглобява. Днес я разглобих и боядисах едната част от емблемата черна, а хромираното го минах с паста за полиране.
Известно време ще карам с тези "фарове", защото моите ги чака лек upgrade. Като са готови, ще кача снимки.
ZeroCool написа:А мислех че всички емблеми са си едно цяло...а от голф ли е емблемата да си търся, че искам малко разнообразие в тази част от предницата
И аз си мислих че всички са едно цяло, но явно някои се разглобяват. От Голф е
Последна промяна от draganeski на Вто 10 юли 2012 23:02, променено общо 2 пъти.
Да живее Ebay Благодарение на колегата PagocmuH поръчахме рингове с размерите на лупата. Идеята ми беше да махна габарита от секцията за дългите, за да може там да остане да свети само мигача и друг по-добър начин от този за габарит не се сетих... Днес ги сложих да видя как ще изглежда и до броени дни трябва да са готови
А така трябва да свети габарита
Последна промяна от draganeski на Чет 12 юли 2012 13:16, променено общо 1 път.