За мен този цвят си отива с черни джанти и жълти спирачни апарати и в допълнение, черни стопове. Имаше едно мк2 кънтри, ако не се лъжа в клипове от езерото, може би си го виждал.
Всичко е ток. Не знам каче ли някоя друга лепенка ще дойде баш добре, апаратите бих ги направил същия цвят като колата, а джантите черен мат. Стоповете изцяло бели с прозрачно стъкло.
-stopove-za-vw-golf-2-white.jpg (47.08 KиБ) Видяна 2221 пъти
За сега цвета ще е нещо като графитено сив мат.Апаратите не съм мислил за цвят,по скоро черни,не знам още аз. Ще се експериментира то е ясно В края на тая седмица ще боядисам джантите,че чакам да преведат парата
И вече готови.Цвета е графит,защо на снимките са излязли толкова светли не знам,явно заради слънцето Запечатани са с лак мат две ръце. Сега остава да намеря свестен гумаджия който да качи гумите без да одраска бордовете.
Последни допълнения към интериора.Стелки за голф 2 Бях скептично настроен,но паснаха идеално,даже шофьорската има и копче за застопоряване към пода. Намерих гумаджия който монтира джантите без да одраска нищо Сложих им и нови метални вентили. В момента е като щъркел с това окачване,но другата седмица мисля да коригирам този дефект
Днес измих хубаво подкалниците и боядисах всичко което беше останало в червен цвят.Мазах с някаква бързосъхнеща черна боя,колкото да не се вижда стария цвят иначе нямаше нужда,понеже купето е без ръжда. Единствено по задния мост има ръждиви петна,но ще го оправя и него когато дойде време за смяна на барабаните с дискове.