(Пък и малко снимков ъп че от 2 страници само коментари
)

)

ivand911 написа:Колата е супер така. А за големия държач на номера като не може да се махне, ами може да се скрие или да му се придаде по друг вид. Варианти- да се облепи с фолио карбон, боядисване в цвета на купето или някакъв елегантен капак отгоре му,без да се скрива номера. Просто идеи.

PyMu написа:Страшна красавица е! Малко надолу - няма нужда!Достатъчно е ниска, още малко и ще оставя боя по асфалта, така си е екстра!
(затова я цитирам 2ри път)

PyMu написа:Страшна красавица е! Малко надолу - няма нужда!Достатъчно е ниска, още малко и ще оставя боя по асфалта, така си е екстра!
PyMu написа:Weezy, защо срещаш такива трудности да приемеш, че различните хора имат различен вкус и яростно се опитваш да наложиш своя? Ми грозно ми седи на мен лично нахлупено купето като паница върху гумите, веждите почти опират гумите и то точно на тая кола. Low ride лимузина... Страшна селяния.
(по малкия държач на номера отпред, най се разбира къде се кара)

.
, толкова ниско обаче, че като срещна линиите нещо и хопа хопа бавно на дясно на дясно
(като цялата колона трябваше леко да го изчакаме 
MK4 написа:Колата е доста висока и аз също мисля, че нещо умерено от сорта на 2-3см надолу ще и се отрази много добре визуално.
Джантите също малеят на това купе. 19 цола би трябвало да е минимума за този модел Пасат ако се гони добра стойка.

нищо не е хубаво в крайност

НЕ, НЯМА ДА Я СВАЛЯ МАЛКО ТАЯ КОЛА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта