Passat B5 JR r17 18" - Кораб
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Моят Кораб Б5
До сега не съм пращал, ти познаваш ли го човека лично? Някви отзиви?
- feikot
- Двигател: AFN AVG
Познавам го.Носих му едни,даже се престара и ги беше "натегнал" доста,че искаха разкарване да не скърцат.Мастър си е.
- yarek
Колко пари ти стъпи това удоволствие, ако не е тайна?
- feikot
- Двигател: AFN AVG
Те не бяха мои,носих му ги на една кола,която правих.Иначе до колкото си спомням беше по 11 лв. на кокал.Ама това беше по-миналото лято,предполагам,че и сега ще са му същите пари.Тампоните качваха повече,защото са магазинската страна на нещата.Комплекта без най-големия носач (тоя с биалетката) с тампони с всичко излизаше 130-140 лв.
- yarek
Има раздвижване по колата
1. Частично боядисване - два дена без кола и вече не бях на себе си, голямо търсене без кораба
2. Чип от Брезел - колата живна, и то доста, все едно карам друга кола. В ниските обороти стана значително по пъргава. Както и във високите стана по весело, вече не се налага да превключвам на 4та при изпреварване.
3. Смяна на плейера, не че моя не ставаше, ама просто отвори се доста добра оферта за по нов модел а по точно Pioneer Deh 6300sd. Като много удобно е използване на SD карта като носител на музикални файлове. Понеже карта е пребрана, от плейера не стърчат излишни геометрични фигури, като флашки и седи по прибрано и изчистено. И отделно че има малко повече настройки.
4. Реших да отупам от праха разширените железарки, имах едни 195\65\15 - опънах ги на железарките. Което беше много ефектно за гледане как момчета от гумаджийница доста пъти са пробвали със air shock да накарат гумата да залепне към джантата.
Днес измих колата и разбира се трябваше да заплющи дъжд, ама все пак успях да поснимам малко.

Докато не реша въпроса с другите джанти ще търкалам тези "портокали"

1. Частично боядисване - два дена без кола и вече не бях на себе си, голямо търсене без кораба

2. Чип от Брезел - колата живна, и то доста, все едно карам друга кола. В ниските обороти стана значително по пъргава. Както и във високите стана по весело, вече не се налага да превключвам на 4та при изпреварване.
3. Смяна на плейера, не че моя не ставаше, ама просто отвори се доста добра оферта за по нов модел а по точно Pioneer Deh 6300sd. Като много удобно е използване на SD карта като носител на музикални файлове. Понеже карта е пребрана, от плейера не стърчат излишни геометрични фигури, като флашки и седи по прибрано и изчистено. И отделно че има малко повече настройки.
4. Реших да отупам от праха разширените железарки, имах едни 195\65\15 - опънах ги на железарките. Което беше много ефектно за гледане как момчета от гумаджийница доста пъти са пробвали със air shock да накарат гумата да залепне към джантата.
Днес измих колата и разбира се трябваше да заплющи дъжд, ама все пак успях да поснимам малко.

Докато не реша въпроса с другите джанти ще търкалам тези "портокали"

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Дано го решиш по-скоро.
Изобщо не ми харесва с тези джанти.
Изобщо не ми харесва с тези джанти.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
аз съм на другия браг отностно джантите......пълен скандал :)
даже ше чудя за кво са ти лети :)
позволих си да коригирам височината набързо :)

Намирай 4 броя 195/50/15 и стига толкова :) :)

даже ше чудя за кво са ти лети :)
позволих си да коригирам височината набързо :)

Намирай 4 броя 195/50/15 и стига толкова :) :)
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
С 195/50/15 ще стане супер грозно.Ще има една голяма арка на калника и гуми за картинг
Просто такава ще е гледката 

- yarek
Това са последствия след регионални картинг срещи
Както бях писал горе джантите ще търкалям времено, не ми се слагат пак 16" защото задните гуми са за мъгла. Пък тези са нито зимни нито летни. Така че това е преходния вариант докато не си оправя "летния пакет"

Както бях писал горе джантите ще търкалям времено, не ми се слагат пак 16" защото задните гуми са за мъгла. Пък тези са нито зимни нито летни. Така че това е преходния вариант докато не си оправя "летния пакет"
Какъв е проблема с другите джанти така и не можах да разбера. Тея портукалените са супер веселяшки......пълна лудница
Иначе поздравления за огледалата супер му стоят и задната врата е заспала като е боядисана.

Иначе поздравления за огледалата супер му стоят и задната врата е заспала като е боядисана.
- yarek
Другите джанти чакат да ги вземи бояджията. Този път искам да ги пипне професионалист, да ги отъркат, да ги шприцнат, да пръснат няколко ръце, абе да стане както трябва.
Обаче понеже така разчутия Габровския кошмар след бурята ми е затворил всички пътища до бояджиите. Сега чакам да се вмъкна някъде. Надявам се до Крушуна да съм ги сложил. За сега съм свикнал с портокалите
Обаче понеже така разчутия Габровския кошмар след бурята ми е затворил всички пътища до бояджиите. Сега чакам да се вмъкна някъде. Надявам се до Крушуна да съм ги сложил. За сега съм свикнал с портокалите

- yarek
Регионална картинг-среща в Русе мина чудесно, по пътя до Габрово успях малко да поснимам първите зеленини

- yarek
Регионална картинг-среща в Русе мина чудесно, по пътя до Габрово успях малко да поснимам първите зеленини

- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
евала колега прави се с много мерак
и аз съм вече в клуба на ниските пасати ,но са по-добре да ги гледаш отколкото да ги караш
иначе стойка вадят.