golf mk2 dumped (червената кочинка)
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Re: мк2 "bloody hipster"
Мерси колега, а стоповете ги държа единствено защото светят супер силно и като включа задна все едно съм пуснал дълги отзад, същото важи и за стопа за мъгла и джигитите дето се врат по броните много ги лекува стопчето особено като е тъмно 

- jocha
И да издам една малка тайна около колата, до 5 дни ще бъде обута в Mangels 13'' ет25 7J с галошки 185/60/13 за сега няма качвам снимки само на джантите направо в готов вид 

- jocha
Колеги днес беше супер голяма жега, но най-невероятното нещо беше, че излизам в 3 часа и гледам бре стъклата се опушили от слънцето

- jocha
Уникални са джантите наистина уникално са поддържани а колата стана толкова ниска че задрах носача на паркинга на един хотел в боровец
снимки ще кача до 2,3 дни като си стигна до апарата 

- jocha
Та да си спазя обещанието за снимките с новите кецки, малко се позабавих, но колата беше пастирана и джантите полирани разбира се home made и преди някои от вас да ме захапят,че приличали на джантите на колегата lingerov да вмъкна, че нямат нищо общо, единствената прилика е, че лъскат

Последна промяна от jocha на Съб 11 май 2013 0:43, променено общо 1 път.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Всичко супер,ама....балансите...нямаше ли как да са отвътре?Или да ги махнеш и да ги метнеш на задни
Лияно на мен много ми се набиват на очи

ЕДИТ:И надписите на гумите не се връзват с цялостната идея на колата - нито е рейсърска,нито участва в НАСКАР.
Дано не го приемеш като заяждане,просто давам съвети

ЕДИТ:И надписите на гумите не се връзват с цялостната идея на колата - нито е рейсърска,нито участва в НАСКАР.
Дано не го приемеш като заяждане,просто давам съвети

- jocha
За балансите дали задни дали предни все ги има :D планирал съм го да се махат, дано само да може да се балансира от вътрешния край защото ако се пада от към борда противовеса ще ми тресе волана, а надписите са били правени преди и боята беше паднала на места на една гума имаше 2,3 букви в бяло другите без цвят пробвах да ги изтъркам обаче без резултат и предпочтох да си ги направя наново от колкото да седи едно никакво, а и на живо седи много ефектно и една камара народ се спира да ме пита не от къде са джантите а от къде сам намерил гумите заради това че са 185/60/13 и седят доста разпънати на тия джанти и надписа се пада в полегато положение
ПС. като цяло колата не е фотогенична дори и аз на снимки не я харесвам

ПС. като цяло колата не е фотогенична дори и аз на снимки не я харесвам

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Да приличат,13 ли са или 14-ки?.Пробвай да им сложиш от Фолксвагенските капачки черните(че оригиналните не знам дали ще намериш),може само стикер бомба да премахнеш.. Аз пък съм за белите надписи,като включим и стойката и гумите изглежда като драгстер или американси мускул (има индивидуалност) което според мен е най-важното при един автомобил!!!
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (7.44 KиБ) Видяна 1557 пъти
- jocha
13-ки са 7J et25 а капачки стават от suzuki vitarа или mitshubishi pajero до колкото разбрах и пак са хромирани само въпроса е къде могат да се намерят, а тези черните капачки ще пробвам как ще седи ако ми хареса няма да се вкарвам в излишни филми с другите.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Епа витарата и паджерото нали се сещаш на кво междуболтово са......как ше станат капачките?
- jocha
При тях капачките са на друг принцип лягат върху централния отвор и болтовете остават около тях
- Прикачени файлове
-
- $(KGrHqV,!ikE5ev,UteCBO,NpCqsm!~~60_35.jpg (14.73 KиБ) Видяна 1527 пъти
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
ако искаш само на централния от Лада и от Москвич стават променяш само емблемата и си готов
хич не ги мислите тея работи 

- jocha
За московеца не се бях сетил идейно е 

От Лада капачки не стават пробвал съм За Москвич не знам А за баланса става и от вътре ама трябва някой свестен баланс с повечко екстри и точки на мерене Иначе колата е супер радвам се че гуметата са в наш човек