В София онзи ден ме валя страшен дъжд, а колата беше все едно излиза сега от авто мивка
Ако бях във Враца, след този дъжд да е приличала на топка кал. Както и да е, тя заприлича след като си тръгнах от София
. Табелката GTI е сложена на лявата лайстна, GTI пакет в перфектно състояние ,по думите на собственика, ще видя в събота на феста.Изключително съм разочарован от постъпката на един колега от форума(няма да споменавам имена), с който говорих няколко пъти за един BBS RM и когато във Вторник, както се разбрахме, бях в София и му се обадих Той ми отвърна с думите "Чакай, чакай, чакай... недей да идваш, щото го продадох"...

1-2 снимчици от преди малко, като го измих и го прибрах в гаража, щото го дават да "падат камъни" малко по - късно
гърненцето е една идея по - лъскаво. Благодаря на Sashobas за идеята

Това естествено го разбрах след 1000км каране, защото не и бях давал газ като хората. В момента мисля, че всичко е точно. Предстои закупуване на нова дистрибуторна капачка, палец и нови Хубави свещи (за всеки случай) и с това пълното обслужване на двигателя приключва. Най - после се сдобих с ГТИ пакет, който е в почти перфектно състояние, за което Благодаря безкрайно много на моя приятел