Freakylol написа:Взе голфа и заеба LoL-a
Хмм...?

Freakylol написа:Взе голфа и заеба LoL-a

Според него този болт бил от нея... 
Проблемът с болтовете на рейката беше отстранен отдавна, от тогава няма никакви ядове.
, и сега си издава характерния си звук (както и имаше едно видимо увеличение на мощността)
(Снимки ше сложа идната седмица) Също така ще трябва и да си потърся нови крушки за ксенонките отпред, че нещо от скоро време при включването им почнаха да загряват бавно, както и мигат при всяка една неравност, през която мине колата... Някой ако знае откъде мога да си намеря, да драсне! 
.
Колата за съжаление ще се кара по-малко когато падне тежкия сняг (а дано не пада де...), а за зимните BBS-ки, мисля, че ще се продават по-нататък. На една от зимните гуми има балон и ще трябва да си търся зимна гума за 19-ки... До книжката остана малко време, изпита ми е на 10-ти, и се надявам до една-две седмици макс след това, книжката да е в мене! :)
zarka.zlobarka написа:Хайде, монтирай ги и пускай снимки, че вече ми е мъчно за тях.
И приятел, на твое място бих задържала BBS-ките.

silven-VW FOREVER написа:Недей да продаваш уникалните BBS-ки. Продай по-добре тези които са 19-ки и изобщо не отиват на колата
Намирай им летни гуми и ги търкаляй , голфа е уникален с тях! 

Ето и малко снимки:

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта