Измина една година от първите стъпки по промяната на най-скъпия неодушевен предмет в живота ми. Благодаря на всички колеги за изказаните критики, стимулиращи мнения и похвали, с които ме амбицираха още повече.

Благодаря и на тези, които ми помогнаха с каквото можеха по един или друг начин.
През това време Dona Perfecta изпълняваше всеки мой каприз. Разхождаше ме в цяла България, слушаше силната ми музика, когато бях в настроение и търпеше агресивните ми действия когато бях ядосана. А аз за благодарност се стараех, тя да бъде добре поддържана и все по-красива. Претърпя много промени, които ме караха да се усмихвам все по-широко и през тази една година, изпълнена с много радост, успехи и неволи, ние се заобичахме още повече.
Както всеки човек, така и тя си има своите кусури, в следствие на мои действия или решения, както и от намесата на трети лица, но за напред ще се постарая, те да бъдат сведени до минимум.
Сега да тегля чертата и накратко да обобщя, какво успях да сменя и да сложа по колата до тук:
- газов инжекцион
- 4бр. нови зимни гуми 195/65 15
- 17" джанти
BORBET с гуми, които в последствие бяха сменени с ...
- 18" джанти Nuvolari, ЕТ42, 8J
- големи капачки за джантите от Audi ТТ
- 4бр. гуми 225/40 18 Bridgestone Potenza/Dunlop SP Sport
- 4бр. гуми 205/40 18 Dunlop SP Sport/Nankang (продават се)
- R32 броня, наред с оригиналните решетки
- Leon Cupra R лип спойлер
- халогени в бронята
- фарове Hella тип голф 5
- червени спортни пружини на FK, които след целувката от принца се превърнаха в ...
- спортно регулируемо окачване на FK

- 13мм фланци за отпред и 22мм за отзад
- спойлер на задното стъкло
- диодни стопове
- задна чистачка от Голф 5
- задна V6 добавка
- накрайници за ауспуха от Голф 6
-
RECARO салон
- и накрая, но не на последно място - стикерите на предния и задния капак, които са ми любими.
100% забравям нещо, но това е най-важното. Покрай него имаше и много дреболии, козметични процедури, ремонти и обслужвания, които съм и не съм коментирала по-нагоре в темата.
Това общо взето ми беше представата за външния вид на колата, но едва ли да е окончателния. За напред, живот и здраве, ако черна котка не мине пътя ми, съм решила да се заема по-сериозно с интериора. Ще продължавам да разчитам на вашите препоръки и мнения по всеки един въпрос.