Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
Баси само на мен ли меджик колора шварц ми харесват повече, иначе ако трябва да избирам от тия 2-та горе и аз съм за американските
Митаче, много тъмна става задницата с тъмната меджик калър на Хела.
Потвърждавам свалянето на разхода от шнорхела. На маршрут от 580км. където миналата година колата ми е дала разход 5.7л с двама човека и пълен багажник, магистрално каране на темпомат 130км/ч. тази година ми даде среден 5.2л при същите условия със същите гуми 205-50-17, разход който никога до сега не съм успявал да постигна със 17-ки, дори и с зимни 16-ки. на тази кола за 140000км. откакто я имам.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Аз съм поредния за американските, защото на EU мигача ми изглежда, като на бившите ми стопове след намесата на трансперантен спрей, точно по същия начин седеше. И това което си написал за US като неща които те дразнят аз лично ги пренасям към EU стоповете 

Според мен единственият косур на US стоповете е секторът за задната.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Митак на колко км е тая кола? С твоето каране може да си стигнал 300 к 

Не съм ги направил още, но колкото повече остарява,толкова по-добра става 

- Sashko_Trg
Една колата когато се поддържа както трябва и на 400 к да стане не и пречи. Не знам виждал ли си из facebook имаше една статия за един германец, как иска да докаже че 4-ка има възможности да достикне 1 млн. км само със смяна на консумативи и пишеше че за момента е на 700 к и не е бутвалнищо.
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Една колата когато се поддържа както трябва и на 400 к да стане не и пречи. Не знам виждал ли си из facebook имаше една статия за един германец, как иска да докаже че 4-ка има възможности да достикне 1 млн. км само със смяна на консумативи и пишеше че за момента е на 700 к и не е бутвалнищо.
http://fakti.bg/avto/40084-moje-li-vw-g ... 0-km?page=
Даже успях да намеря статията

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Sashko_Trg написа:Една колата когато се поддържа както трябва и на 400 к да стане не и пречи. Не знам виждал ли си из facebook имаше една статия за един германец, как иска да докаже че 4-ка има възможности да достикне 1 млн. км само със смяна на консумативи и пишеше че за момента е на 700 к и не е бутвалнищо.
Саше ти на колко километра си мислиш, че ти е колата ?
- Sashko_Trg
Със сигурност не са реални, аз питах Митака на колко км е защото знам че постоянно ходи някъде извън граница и с това за занимава, не за нещо друго. А пък моята кола когато я купувах беше на 105 к, собственика каза че ги смъквал и когато купил колата била на реални 145 к, ама колко да му вярвам не знам. Сега колата е на 188 к и като добавим още малко станаха малко над 200 к 

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Оня ден чукнах 300 000. Развървя се още повече 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:Оня ден чукнах 300 000. Развървя се още повече
Те СДИ са така

Това е Голф бе, нормално е даже да не знаеш от къде му се отваря капака

Митаче (морфей, че станахме мн адаши

65-67литра. 1141км. 800км. от които магистрала, останалите планини. Максимална скорост 130км/ч. преобладаваща 120км/ч. средна за изминатия пробег 77км/ч. Среден разходо по бордови 5.3л. по резервоар пълно-пълно 5.34л. Пълен багажник и двама души. Остана гориво за 60км според бордовия, по колонка 4-7л.
Нагорнищата ги качва доста по-леко с една предавка нагоре. Както казах на същия маршрут преди е горяла 5.7л. - 5.9л. Звука при сериозно натиснат педал определено е различен, щом на приятелката ми и направи впечатление, значи няма как да си внушавам
Пръскалки няма да слагам за сега Митачета, може би само декоративните капачета
. Мисля да излизам вече в зимна ваканция, но да не се заричам 
Нагорнищата ги качва доста по-леко с една предавка нагоре. Както казах на същия маршрут преди е горяла 5.7л. - 5.9л. Звука при сериозно натиснат педал определено е различен, щом на приятелката ми и направи впечатление, значи няма как да си внушавам

Пръскалки няма да слагам за сега Митачета, може би само декоративните капачета