С малко закъснение историята продължава
С не малко търсене и след оглед на една джетичка реших че това е моята кола и с разделянето на 1100лв които за мен са много пари тъй като съм ученик не работя и мама и тате не ми дават се сдобих с този екземпляр

Правилно забелязвате с две врати е
180 000 реални километра ПН двигател който пали с чукането на ключа вратите още се затварят като на хладилник екстрите са хидравлика и ел реглаж на фаровете

Ел реглажа даже работи
Покарах джет ли една седмица докъто си бях на плевен на училище и в петък пътя към дома (Козлодуй) пътуването мина гладко без проблеми обаче като се прибрах и ми чукна нещо в главатааа, за старата кола бях купувал рекаро плитко и мфа и реших че е крайно време да влязат в колата:

забравих две екстри на колата
Има пласмаса под ремъците да не хвърля вода
и пласмасата над чистачките е дебелата.
И нека бъде ръжда

гордия собственик

Колата я купих с малката пласмса на багажника и я замених със моята от страта кола обаче има нужда от сериозно възтановяване
за да не товаря темата с изключилно много снимки ето направо линк към албума да разгледате снимките на колата
http://www.album.bg/divaneto17/albums/185691Ще напиша за плановете си с колата малко по-късно отворен съм за всякакви предложения съвети и т.н.