След четири години най-накрая и аз реших да покажа какво съм направил с Моят грозен Volkswagen .
Ще започна с няколко снимки на колата в сток вариант :
Така изглеждаше Голф-а ,когато го купих през 2008г. 1.6 16V цели 105 к.с. High Line изпълнение 2001г.,но това не продължи много време...
Първата стъпка беше монтирането на джанти 18" от Ауди А8 , с които колата изглеждаше така:
Когато взех джантите те изглеждаха ужасно , което е нормално за кола движила се по българските пътища. Отидоха на изправяне и след това направих първа крачка в полирането на джанти

След доста търкане лъскане успях да постигна това :
извинявам се за качеството на снимките , но са правени с телефон ...в края на темата ще има реванш с много истински снимки от един колега от форума

След няколко месеца си купих и нови фарове Angel Eyes на FK , които монтирах с помощта на колегата Gomez , който сам си предложи услугите

След фаровете си взех и кристални стопове Depo ,след което направих една бърза фотосесия с телефона:
След това се сдобих с много редките за това време педали от Ауди ТТ благодарение на колегатa alpine :
които поведоха хорото към промяна на интериора :
Тези детайли ми скъсаха нервите , нямаше такова разглобяване ,търкане , боядисване и какво ли не , но резултата си струваше .
В края на лятото съвсем случайно ми попаднаха оригинални фарове Bosch от Р32

За съжаление фаровете бяха в доста лошо състояние :
Нямаше как да ги карам в този .
По това време не знаех за наличието на този завод в Стрелча за възстановяване на рефлекторни покрития и се започна с home made изпълненията ...
Междувременно сложих и решетка без емблема , но постигнатото с фаровете не ми допадна и започнах да мисля нови варианти

За момента това ми допадна , въпреки че ми се искаше този ефект:
Фаровете се задържаха в този вид за кратко :
Новите ми фарове бяха фабрични Valeo ,но с черна визия :
Реших ,че ще им отиват и халогенни фарове в бронята плюс ксенони навсякъде :
Дойде времето , в което реших ,че Голфа е много висок и му сложих едни спортни пружини FK:
Скоро добавих поредната придобивка в интериора, а именно мултимедия 2 дин , която за съжаление отскоро нямам благодарение на някакви гадни наркоманчета, които решиха да ми счупят стъклото

преди:
след: