Дойде и моето време за " Моят Volkswagen " - Golf III AFT.
Брат ми я закупи края на май месец 2011. Веднага я обслужихме и по нея не беше правено нищо. Дойде и лятото на 2012, когато брат ми беше известен, че петицията му за Сащ е oдобрена. Случи се както си мислех - голфът бе завещан на мен ^^. Така първата половина на юли месец се сдобих с кола. Остана да изкарам и шофьорските курсове. Речено сторено. Заех се с прехвърлянето на колата, което си беше доста абсурдно. Парадокса ( според мен ) идва от там, че имах пълномощно за колата от брат ми. За да си я прехвърля трябваше да се изготви договор, който е двустранен, а от страна на продавач и купувач си бях все аз... Както и да е. Прехвърлих си колата.
Следват и няколко снимки:
Golf III AFT - Змея ми " Тройчо "
Re: Golf III AFT - Змея ми " Тройчо "
Първата честитка ще е от мен
много да те радва и слуша колега
и умната 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Хех,Комши
Еми хайде честито и със вкус да си я правиш 

Благодаря за пожеланията!
Реших да си сложа " музика ". За плейър си купих Pioneer MVH-1400UB 4x50W - съотношение цена качество е идеален.
Имах " сандък ", на който трябваше да се монтира нещо за ниските честоти. Сдобих се е и с говорител за кутията и усилвател Blaupunkt GTA 200.
Предстои да бъде добавена двукомпонентна система на кората на багажника. След монтирането й ще кача видео със звученето.
Реших да си сложа " музика ". За плейър си купих Pioneer MVH-1400UB 4x50W - съотношение цена качество е идеален.
Имах " сандък ", на който трябваше да се монтира нещо за ниските честоти. Сдобих се е и с говорител за кутията и усилвател Blaupunkt GTA 200.
Предстои да бъде добавена двукомпонентна система на кората на багажника. След монтирането й ще кача видео със звученето.
Най-после завършихме и двукомпонентната система за кората на багажника - пищялки и среди " Rockford Fosgate ".
Отношението качество-цена ме задоволи. Разчитах изцяло на качество. Смея да твърдя, че се получи доста добре. Утре ще кача и клип със звучене.
П.с. колегите от Русенска област да се чувстват поканени в дискотека " Mk3 "
Отношението качество-цена ме задоволи. Разчитах изцяло на качество. Смея да твърдя, че се получи доста добре. Утре ще кача и клип със звучене.
П.с. колегите от Русенска област да се чувстват поканени в дискотека " Mk3 "