Нов голф 3-ка в семейството!
Нов голф 3-ка в семейството!
Здравейте колеги.Имам от доста време регистрация в може би най задружният форум в България но чак сега си купих кола от марката Volkswagen Golf 3,та искам да ме посъветвате какво мога още и още да подобрявам по куклата ми.Като я взех беше умряла та я съживих и сега лекичко почвам да я подмладявам ,само че забравих да я снимам как беше като я взех и какво съм направил до момента .Първата снимка е след като подмених стоповете и потъмних прозорците след това смених и предната маска и сложих цяла вежда.1 ден по късно реших че и липсват алуминиеви джанти и и купих разбира се Сега водя преговори за един кожен салон и след това мисля да сменям двигателя защото тоя е 1.4 60 к.с. което е много слабо за мен като имаме в предвид ,че слизам от 130 коня .Та искам да ви попитам като по компетентни какъв е най-големият мотор който мога да сложа без да режа и да преправям кой знае колко много .Знам че с е сменят електроники скоростни кутии и тн. Утре ще кача снимки да видите за какво става въпрос и да кажете вашите мнения по скромното ми проектче .Също и някой колега ще може ли да се заеме със смаляването на снимките ми?
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нов голф 3-ка в семейството!
Честито за придобивката. 
Снимките може да си ги смалиш с тази малка програмка:Irfan View

Също и някой колега ще може ли да се заеме със смаляването на снимките ми?
Снимките може да си ги смалиш с тази малка програмка:Irfan View

Re: Нов голф 3-ка в семейството!
Здравейте колеги след кратак застой започнах отново да работя по външният вид на колата ми .Сега стигнах до монтирането на нов изчистен капак без чистачки без номер и т.н.вупроса ми към вас е как мога д а го направя да се отваря?Също и някой ако мойе да ми смали снимките да видите и вие з а какво става въпрос