Така първата и най-стара придобивка в гаража е моята Octavia 1.9 Tdi AHF повечето от вас я знаят.Оптичен тунинг на Milotech,малко пипане в сърчицето - Ново турбо от 131к.с ПД ,чипче,електронно запушен ЕГР,махнат катализатор и в общи линии това е по двигатела.Аудиото също е малко преправено CD/MP3/USB JVC предна линия колони Fusion Green+ филтри във вратите,задните колони са оригиналните.Като допълнение в багажника има една 12'' баскаса с говорител Boshman + Blaupunkt GTA 2 усилвателче.От към обувки имаме само 3комплекта:15-ки стоманени със зимни гуми,16-ки лети джанти от Ауди С3 за пролетта(докато запълнят дупките

Номер 2 Шкода Октавия номер 2 в гаража.Червения лебед на бащата 1.9TDI AGR напълно сток + едино крило за разкош

Номер 3 Passat Б5 АФн High line. Който мислех аз да карам,но нещо не видях смисъла да си сменя колата само заради една кожа и един климатроник и сега е закотвен в автокъща.

Номер 4 Конси(от консерва) Ибизата на сестра ми.Колата е 1фаза от последните 99-та година е с двигател AHU.Доста приятна е от време на време я карам и аз.Някакъв модел Fresh се води,което честно казано не знам какво включва,но като екстри има Ел.стъкла,Централно,Серво,2 балона и Климатик.

Това са колите в семейството за сега.Гаража постоянно се обновява като моята кола още се колебая дали да я продам или да я запазя.