Здравейте реших да покажа и моя Голф.Купих го в края на 2008 от Германия,но никога до тогава не съм си мислел че ще си купя Голф бях тръгнал да си търся Мерцедес защото от 1998 година карам Мерцедес ,но в продължение на 6 дни търсене изгледах стотици бараки и никоя не ми хвана окото и ми беше пречарняло да гледам коли и смятах да се прибирам без кола и точно преди да си тръгна към България ми застана един Голф 2000 година TDI AJM 116 к.с. на един собственик аз съм и втори.Запалих я огледах я хареса ми и реших да не се прибирам празен с намерение да я продам в BG но така и не се стигна до продажба и си я оставих
Няколко снимки точно след регистрация :
Black MK4 ...
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Black MK4 ...
Убавец е

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Много е хубава. 

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Колата е заводско с подгрев на седалките, темпомат, шибедах, и пръскалки на фаровете
Още малко снимки:
Още малко снимки:
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Кукла е Коце! Много е запазена! Ако я качиш и на едни по-голями джанти ще стане убиец!
- kgdim
- Двигател:
Днес се сдобих с 2 глезотийки
.Бояджията ми се обади и ме извика и..............

- kgdim
- Двигател:
Смятах да спомена за новите придобивки по на там но не се здържах 
Огледалото е на колата но поради лошото време монтажа на спойлера се отлага докато се оправи времето.

Огледалото е на колата но поради лошото време монтажа на спойлера се отлага докато се оправи времето.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Доста запазен екземляр
С едно хубаво окачване и джанти ще заспи.Поздрави и много безаварийни.

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много е готино Голфчето да ти е честито и съм сигурен че ще останеш доволен. Не че Мерцедеса е лош много е як...
Малко извън темата но ще споделя... Баща ми от край време кара само Мерцедеси (старички разбира се) но умее да си ги избира и на истина са готини. Първия път като ме видя с Пасат Б4 малко се понамуси ама нищо не каза. А преди половин година продадох въпросния Пасат и си взех Голф (на който много се кефя) :))) Мали тоя дъртия как ме наруга не е за вярване просто. Даже ми каза, че ще се откаже от мен чрез държавен вестник.А то аз съм на почти 40 годин и...се ми е тая. Жена ми сестра ми и маика ми са се хилеха докато ние се "караме". Но стария все още гледа на криво Голфчето и му иде да го заблъска.
Малко извън темата но ще споделя... Баща ми от край време кара само Мерцедеси (старички разбира се) но умее да си ги избира и на истина са готини. Първия път като ме видя с Пасат Б4 малко се понамуси ама нищо не каза. А преди половин година продадох въпросния Пасат и си взех Голф (на който много се кефя) :))) Мали тоя дъртия как ме наруга не е за вярване просто. Даже ми каза, че ще се откаже от мен чрез държавен вестник.А то аз съм на почти 40 годин и...се ми е тая. Жена ми сестра ми и маика ми са се хилеха докато ние се "караме". Но стария все още гледа на криво Голфчето и му иде да го заблъска.
- kgdim
- Двигател:
В начало не смятах да правя промени по колата и само да си я карам,но от ровене из форума се зарибих да сменя това онова.Промените почнаха след гадната зима миналата година счупих една предна пружина и след като не намерих същата a и исках да я смъкна малко ми изпаднаха комплект H&R 29526-2 снимката е примерна

Преди изглеждаше така

Извинявам се за лошия външен вид
но зимата няма начин
А сега изглежда долу горе така

След това смених рамото на задната чистачка и антена с shark fin от Голф 5

И всичко си беше ОК ,НО винаги има но .......
Един ден се прибирах от работа и един див селянин реши да не спре на СТОП и се случи това

За мое щастие се размина работата само с смяна на части и пасване нямаше криви рогове и тем подобни, но се разделих и с пръскалките на фаровете
,смятам на пролет пак да са си по местата че не съм свикнал да я гледам без тях.
Левия фар имаше огромно дупка в корпуса и трябваше да се търси фар и така се сдобих с тези

Фаровете преди бяха на колегата morfei1 много точен
Стига за днес To be continued....

Преди изглеждаше така

Извинявам се за лошия външен вид

А сега изглежда долу горе така

След това смених рамото на задната чистачка и антена с shark fin от Голф 5

И всичко си беше ОК ,НО винаги има но .......
Един ден се прибирах от работа и един див селянин реши да не спре на СТОП и се случи това

За мое щастие се размина работата само с смяна на части и пасване нямаше криви рогове и тем подобни, но се разделих и с пръскалките на фаровете

Левия фар имаше огромно дупка в корпуса и трябваше да се търси фар и така се сдобих с тези

Фаровете преди бяха на колегата morfei1 много точен

Стига за днес To be continued....
хех, Jubi-тата, на твоята кола стоят много, много по-добре. Черното си е черно, и емблемата също ги допълва.
с пожелания... да навъртиш 2 пъти повече километри от мен с тях, без произшествия
roof R32 спойлера, си е roof R32 спойлер.... всичко останало е н'къв бегъл опит за индивидуалност
!
с пожелания... да навъртиш 2 пъти повече километри от мен с тях, без произшествия

roof R32 спойлера, си е roof R32 спойлер.... всичко останало е н'къв бегъл опит за индивидуалност

- kgdim
- Двигател:
След неприятния инцидент и последвалия ремонт и боядисване придоби следния вид :

- kgdim
- Двигател:
Днес в бяхме в една морга с приятел да си търси нещо и попаднах на това :

Не издържах и я взимах оригинална добавка от V6. Сега чакам да ми се обадят за оригинални накрайници.А ако някой има нещо предвид да казва.
Само да се затопли малко и ще са на колата.

Не издържах и я взимах оригинална добавка от V6. Сега чакам да ми се обадят за оригинални накрайници.А ако някой има нещо предвид да казва.
Само да се затопли малко и ще са на колата.

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Голфа е много лъскав,много ми харесва 

- kgdim
- Двигател:
radko86 написа:Голфа е много лъскав,много ми харесва
Благодаря на хората които ми оценяват колата