Ето и някоя снимка !

stefan4o написа:То тук всички сме емоционално обвързани към колите си. Докато не се опаричим малко и не си купим по-нова и хубаваИ тогава емоционално се развързваме от тях
Разбира се има и изключения, които си ги карат до живот.
b1z0na написа: в тоя форум как трябва да изглежда Голф 2
pavkomk2 написа:аз лично по ми харесва да си излеза със старата кола и да знам че където мина хората ще се обръщат и като спра някъде да ме питат как съм я поддържал така много е запазена и щом им кажа, че е 1987г. още по забавно става..
Koko95 написа:b1z0na написа: в тоя форум как трябва да изглежда Голф 2
От кога колата трябва да изглежда по даден начин а не по начина по който на собственика му харесва?![]()
Колега за 2-3 хиляди лева няма да си купиш много по добра кола освем ако двойчето не е напъпило
my heart iS iCe написа:Колега, въобще не си давай парите за този барутник! Дано не се сърдиш, ама колата е над 24 години! Колко мислиш, че ще изкара още?? Дори купето да няма никаква корозия (В което се съмнявам) Най-много още 2 до 3 години ще я караш и ще ти омръзне! И после колата няма продаване! Колкото и пари да си налял в нея, на вторични суровини, това не ги инетрсува, железото си държи цена 30 стотинки и не го интерсува за тунинга по колата! Това е моето виждане! Карай си я и не влагай излишни пари, по-красива няма да стане! Виж технически я потдържай да те вози и това е! А пък за тунинг, си купи един Голф 4-ка или Бора, и си прави експерименти, поне знаеш, че ще му се нарадваш поне 10 години!
А най-добре е да си купи друга и да я тунингова
rufkata написа:А най-добре е да си купи друга и да я тунингова
Това ако ми го обясниш как става за 2-3 хил. лева, ще съм ти благодарен цял живот
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта