Здравейте реших и аз да покажа моята бора понеже това е първата ми кола... колата е от англия добавям няколко снимки от първия ден в който я купих...и у нас на двора..
Добавям снимки за да покажа как изглежда колата :)
Прикачени файлове
Пътува към БГ...
Сменям фаровете преди регистрация на колата..за да не заслепявам другите водачи
Вече е моя :))))
Последна промяна от Ar.eskov на Съб 02 мар 2013 14:03, променено общо 1 път.
Ще има ли обръщане на дирекцията, или ще си я караш обратна? Иначе е лачена! Да ти е честита! Дай малко повече информация, двигател екстри и т.н, какво общо ще се прави по колата!
Благодаря :) Транспорта ми излезна 500 паунда по Пловдив. Иначе колата е 1.9 90 коня,сега обмислям да и сложа чип и би трябвало да стане 113,115 коня Дирекцията няма да я,обръщам
Благодаря.... Скоро ще има раздвижване по колата..... Тонирани стъкла,ксенон мисля да е от 8000 до 10000 келвина Иначе колата е с цялостна генерация която е слагана в англия спортен филтър Скоро трябва да има нови снимки :))))
Честита придобивка колега, цвета наистина е много хубав . Видях на една от снимките, че има на задния прозорец сенник и лип спойлер и изглеждат супер, а на другите снимки май лиспват ? Поздрави
Хубава кола!Много добър цвят!Ама волана е от грешната страна Карал съм обратна кола и не е толкова трудно но естетически не ги възприемам Ако и обърнеш дирекцията става кола мечта
Ежедневно карам 2 коли с десен волан, и една с ляв. Каквото е с десния, такова и с левия, въобще никаква разлика не намирам, поне аз А и обръщането на дирекцията на Бората, няма да е толкова евтино...колкото на Голф 2 примерно
И аз карам една с ляв волан и автоматик и една с десен и с ръчни скорости.. Слизам от едната, качвам се на другата, хич не ми прави впечатление. За мен си е офертичка кола от острова.
Мда и аз така знам. Един познат преди няколко години се завърна от Англия с БМВ е46. Твърдеше, че се свиквало лесно и се кълнеше, че било ОК така. После започна работа в сервиза на БМВ и му смени дирекцията Какъв е изводът? А, честито на автора за колата.