Ето така пристигна при мен:

Абсолютно веднага ми направиха впечатление калъфките на седалките(помислих че седалките са скъсани) и след като ги махнах се оказаха в доста добро състояние(като цяло салона беше перфектен).Оказа се че предишният собственик е возил куче на задната седалка,тъй като имаше доста косми а и миришеше леко на куче..Позатопли се малко и разглобих всичко до метал и всичко за пране..

Разбира се с помощта на брат ми който "няма" Голф и не е

Изпрах и изчетках всичко и мокетчето и салона блеснаха(нямам снимки на изпраният салон,защото забравих да го снимам

По-принцип съм луд на тема музика и като видях сд-то и двете колонки в вратата се

и веднага предприех разтоварване на портмонето

(не съм правил снимки на монтираните компоненти,но и това ще стане

в багажника се сдобих с 12"

Изрязах задната кора(дървената и металната)и сложих

след което преминах към компонентна система за отпред

и добавих в таблото

CD-то има и зелена светлина която пасна страхотно на поцветката на цялото табло и климатроника..
Тъй като колата е с АГУ не пожелах да слагам по мощна музика(притеснява ме думкането да не повлияе на газта),но определено мога да кажа че музиката се получи мощна и чиста

Покарах известно време и ми направи впечатление,че пасата е доста шумен(те всички б3-ки май са много шумни)и когато си забравях cd-то направо се дразних,затова последва цялостно разглабяне(отново)и поставяне на звуко и виброизолация

след което отново зглабяне и мога да кажа че ефекта е умопомрачителен,колата изобщо не се чува да работи(вече можеше да си чуем приказката в нея)

Мина известно време и нещо започнах да се дразня на таблото(изглеждаше ми доста демоде)и затова реших да го накичя с едни алуминиеви рингове
Преди

След

След това обаче започна да ме дразни волана,тъй като на пасатите е грозничък(стана ми модерно таблото за него

Монтирах го,но веднага нещо ми прищрака,че трябва да го претапицирам(а и без това си търсих оправдание да сменя скъсаният маншон на скоростният лост и да претапицирам и топката)
та :
Преди

След

п.с.Тук може да се види салона след прането

След цялото това "модернизиране"на пасата,започнах да се чудя какви джанти да му взема за лятото и се спрях на една мечтана от мен джанта още отпреди години а именно

Прилагам снимки на джантите и гумите с които смятам да я обуя като се позатопли(монтирал съм ги на предните колела,само за да ги снимам,като се затопли ще ги сложа и на 4-те и ще направя повече снимки)

По-натам смятам да осъществя още доста от нещата които съм замислил да му правя на пасатора,но просто засега бюджета ми е ограничен,тъй като си имам и други разходи а и гумите(195/55/15)и джантите ме одрусаха доста..
Еми засега е това,надявам се да ви хареса накъде върви моят проект..
Безаварийни километри колеги и до скоро