Синият MK4 "Theos"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Синият MK4 "Theos"
Здравейте колеги! И аз реших да ви се похваля с моето возило. :) След лутане из автокъщите в търсене на Г4 се сдобих с моя красавец, най-накрая я взех от Сливен, откъдето съм и аз :) Взех я в края на миналата 2012г. Колата е Hi-Line 99 год. 1.4 16V 75 к.с. С оригинални стопове на Hella, 16 цола джанти Radtyp 7J x 16 H2, ET35, 5x100/112 и гуми 205/55 (в момента съм с 14 цола с зимните гуми). С оринален касетофон съм и 6 дисков чейнджър. Най-много ми харесва цвета, и тва е една от причината заради, която я взех
Ето и някоя друга снимка:

- Прикачени файлове
Последна промяна от fenomen_oc на Нед 10 мар 2013 17:09, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Синият MK4 "Theos"
Облепих и дръжките на вратите, както и централната конзола и пепелника, които се виждат на горните снимки..Много ме дразнеше онова гумираното по пластмасите, което беше почнало да дава фира и за това ги направих с фолиото !
Предстоят ми затъмняване на стъклата, фаровете, боядисване на джантите(16) и спирачни апарати. Имам доста идеи, но лека полека ще се заемам и с тях. Поздрави на всички!!
Предстоят ми затъмняване на стъклата, фаровете, боядисване на джантите(16) и спирачни апарати. Имам доста идеи, но лека полека ще се заемам и с тях. Поздрави на всички!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре изглежда,безаварийно пътуване 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и снимки след боядисване на предната броня, заедно с ножа...и леко затъмнение на предни фарове :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
И малко снимки от боядисването на джантите в цвят "графит" :)
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
На твое място бих разкарал това фолио , сам ще разбереш защо след време. Може да си поръчаш от ибей комплект алуминии за конзолата. А там кадето няма алуминиеви заместители свали изчисти и пръсни с боя за пласмаса. И мисля че имаше същото гумирано покритие на спрей