Старт от скрапа или възраждането на един голф 3

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
dakodakof
Автомобил: Golf 3 GTI 20 Jahre
Двигател: AFN

Старт от скрапа или възраждането на един голф 3

Мнениеот dakodakof » Нед 14 апр 2013 20:48

Колеги старт от скрапа или пари на вятъра незнам как да го нарека точно но ето как започна всичко
миналата година т.е 2012 декември си закупих въпросния автомобил нямаше място по колата което да е здраво като започнем с салона минем през окачването и завършим с ламарините май-май всичко както и да е поне мотора е жив от цялата тая баркотия и така ето малко снимки
рат стайла :mhihi
Изображение
така да обесня малко по снимката значи вратата е отворена защото пантите бяха изкривени голям сейр петата врата също неможеше да се отвори поради причината че нямаше здраво място по нея.. така преден ляв калник както се вижда долната част я няма всички тези части замених със други здрави без карпежи по тях.. дупката на задната броня е от това че колицата е имала теглич ама някога.. запълних и нея а за джантите няма да коментирам.. слава бого и тях смених :mhihi
така така стига толкова за отвънка да покажа каква мизерна обстановка имах под капака
Изображение
снимката говори сама за всебе си :thumb_down
и така запознах ви с автомобила карана от злосторник нека ви покажа какво успях да постигна за 2 месеца и с малко средства
Изображение
също поработих и върхо въпроса с щъркеловата стойка че като го погледнех и ми идваше да си свалям мартеницата
ето и хигиената под капака в момента
Изображение
сефтосах я и на събор и така засега им липсва само едно нещо клубен стикер но и за него ще дойде ред
Изображение
от мен толкова... засега
:love.vwclub
благодарности към колегата васо18 за съветите насоките и съдействието :bowdown
:love.vwclub
замислям за вбъдеще едни фарчета ФК :confused

Потребителски аватар
Famous
Автомобил: vw Passat b5.5
Двигател: 1.9 TDI P.D. 131 P.s
Контакти:

Re: Старт от скрапа или възраждането на един голф 3