Първо да кажа, аз съм на 18 години и колата, която ще покажа в темата ми е първата. Книжка имам от няколко месеца.
ГолфЪТ е 3ка, абу двигател 1.6, 75 конски и една магарешка сила

Като предполагам всеки младеж, имам много идеи за преработки с цел подобрение по колата, но както се сещате поради възрастовото ограничение и главната цел- да се изучим, парите не съвпадат с мечтите... но всичко с времето си

Самата кола се ползваше и от сестра ми, но доста по-рядко, то стана така че от кола "евридейка" се превърна в семеен автомобил, който върши работа на цялото семейство (да, и на бащата дори...)
Но най-вече мен ще ме виждате зад волана, така че не се страхувайте да поздравявате форумни асеновградчани/пловдивчани

Ето това представляваше колата, когато я взех:

в момента в който попадна в моите ръце се отърва от тези стопове

получи бонус стикери и оригинални стопове (драскотините са бонус от сестра ми)

но после реших да затъмня първите и взеха, че ми допаднаха

също си пръснах емблемата, която беше олюпена от времето, сега мисля е по-добре

също така още когато я взех за мое ползуване се сдоби с музика, която на първо време беше това

а самоделно сглобената 8", беше заменена от 15"

и разбира се една снимка която описва удоволствието да караш по бг пътищата (особено провинциалните, ама айде да не говоря много, че и магистралата пловдив-софия ни е еднааа...

общо взето това е колата в момента, има много неща които искам да направя, но си чакам субсидиите, надявам се един ден поне половината ми идеи да се осъществят

Поздрави.