и аз реших да пусна тема за моя голф .Двигателя (за сега)е 1.6PN,с електронния карбуратор,който се предаде и вече е с piergurg 2Е2.Колата беше на вуйчо ми, но в последствие стана моя.Като цяло идеята ми е да го направя черен мат,нисък и с някакви 16-ски с полиран борд и да махна дръжките

Това с снимки от далечната 2008 година,:
тук вече е с алуминиеви джанти

снимките до тук бяха докато колата беше във вуйчо ми, от тук надолу са след като стана моя

веднага след като колата пристигна в Асеновград се заех да махна тесните брони и да сложа широки

следваше разглобяване

имах под рака и един въздухузаборник Kamei, сложих и него, ето снимки в завършен вид

Мигачите много ми жълтееха и на другия ден ги затъмних.Също така махнах и лепенката Tuning.bg, защото вече е от друга секта

и една снимка с голфа на един приятел

Исках да си взема решета без емблема, ама 40лв ми се видяха много и реших сам да си е направя

ето я китосана и боядисана

тук вече е с една чистачка

купих си и кристални фарове, които в последствие продадох, защото не се вързваха много с визията която търсех

сложих и ксенон

и с вежда, да гледа лошо

тук вече горе долу предницата мяса на нещо

още в началото бях купил запълнен заден капак, но ме мързеше да го слагам, но и на него му дойде времето

и малко снимки на светло

малко снимки сред зеленина

имаше един проблем обаче, като тръгвах имах чувството, че таблото ще падне , свалих го и се оказаха счупени едни пластмаси, които държат един болтове, а те държат таблото отпред

Взех една паста и го пастирах.

някоя друга снимка по балканите

на връщане от драг-а в Сливен
искам да е горе-долу толкова нисък, ама без да има 5 човека в колата

тук имаше пак едно разглобяване..

малко снимки

сложих му и долна лайсна на решетката от джета и сложих кристалните фарове за последна снимка преди да ги продам

Реших, че е време да стане по-нисичък и си взех спортни пружини, мисля че бяха 60/60, но не съм сигурен

Дойде време да махна онзи ужасен накрайник и да сложа свястно гърне.Вместо средно сложих една тръба и сега звука е...

още снимчици

Нали идеята е да стане черен мат, та си купих 100мл шприц за да пробвам и пръснах предния капак с един електрически пистолет, защото нямам компресор.Получи се горе-долу добре, като изключим че 100мл бяха малко и като взе да свършва боята, пистолета взе за плюе и малко стана на капки по средата, иначе е екстра, като за без пари

За изчистената визия, която исках да постигне трябваше да махна лайсните и пластмасовите вежди на калниците, но като махнах веждата на преден ляв калник и останах очарован, че няма калник отдолу

Заден десен калник и той беше горе-долу така, но него реших да го оправя.Имаше малко кит и го изкъртих, че се беше надигнал

Забърках малко смола...

Следва китосване и боядисване

И се получи това

Търсих си фарове с кръстове, от ония немските,с оребрените стъкла,но не намерих и реших да сложа кръстове в моите фарове.Малко зор ги отворих, защото нямах пистолет за топъл въздух, но и в тенджера с вряла вода пак става

пръснах ги с трансперантен спрей

и още снимки

Това е за сега