Кратката (8 месечна) история на моята ченгелолюбеща IV-ка..
'01 1.8Т 150 к.с.
6 000 "да ми е честита"
2 000 гуми и джанти
3 500 под капака
1 000 глезотии
Golf 4 1.8T GTI
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: Golf 4 1.8T GTI
Нещо повече за колата освен, че е с 2/3 врати и че е ГТИ?
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Добре дошъл,дай повече снимки и инфо какво е правено по нея,че 3500 под капака са си една сериозна сума.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Прочети всеки какво пише казва разказва за колата си и направи го и ти ако искаш ...
Че така е мако казано напълно без никакъв смисъл освен че имаш голф 4 ГТИ ....
Някоя снимка още няма да е излишна ....
Но ти си решаваш
RoadRunner написа:Нещо повече за колата освен, че е с 2/3 врати и че е ГТИ?
непокорна.. своенравна.. надута.. кифла...... често я засичат в крайна лява лента или в насрещното (ако другите ленти са заети).. когато е на улицата, хората я чуват да крещи от 3-4 преки.. редовно позира пред камерите на униформените.. и други характерни за модела чисто селски черти... бе гаден автомобил общо взето..
S_T_I_N_G написа:Малко куцо инфото колега ..
Прочети всеки какво пише казва разказва за колата си и направи го и ти ако искаш ...
Че така е мако казано напълно без никакъв смисъл освен че имаш голф 4 ГТИ ....
Някоя снимка още няма да е излишна ....
Но ти си решаваш
Инфото е оскъдно, понеже GTI-то все още не е заслужило на 100% да бъде хвалено... но може би след комплект бубини и нова горивна помпа ще го похваля........ може би..
За повече снимки какво да кажа.. няма кой знае чак какво да му снимам понеже си e най-обикновено GTI с оригиналните си брони, няма крило, няма някакви умопомрачаващи графики, интериора все още е стоков, салона е Recaro но не e кожен... вярно, изключително запазен и отлично поддържан автомобил, но докато не му затъмня стъклата и не го смъкна с едно регулируемо Koni примерно, това GTI ще е просто един черен бидон, който здраво ми лапа кинтите..
а само като се замисля, че можеше да ги харча по к*рви.......

Fearless написа:Добре дошъл,дай повече снимки и инфо какво е правено по нея,че 3500 под капака са си една сериозна сума.
Почти всичко под капака е чисто ново, за това и цифрата е интересна. Само за пример ще посоча "великия" обтегач на веригата на разпределителните валове, чиято цена е 1 040 лв. "оригинален" от VW БГ... от там нататък списъка е толкова дълъг, че дори и аз не го помня вече целия. Да не говорим за гореспоменатите бубини и горивна помпа които ще сменя в близката седмица.. разбира се пак ще става въпрос за цифра.. и така.
С времето може и да ъпдейтна темата с повече инфо, снимки и т.н., но както вече казах - когато бидона го заслужи

Последна промяна от BSN на Сря 21 авг 2013 19:14, променено общо 1 път.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Хахаха да така е :) подкрепям това за харченето и кур....те :)
А иначе стоково стоково ама няма значение нащтракай го дЕ :)
Може да иска да му обърнеш повече внимание :))
Е какво като не е кожено рекарото пак е удобно :))

А иначе стоково стоково ама няма значение нащтракай го дЕ :)
Е какво като не е кожено рекарото пак е удобно :))

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
а само като се замисля, че можеше да ги харча по к*рви.
Чак и аз се замислих кое е по-добре

- silvers
- Автомобил: MK3 2.0 16v
- Двигател: ABF
Аз лиюно съм за второто ама ако си женен отиват кинтите по най скъпата к......а
или ако можеш да се измъкнеш макар и за малко резултата е 
Ако пък кажеш че са за колата резултата е " ПАК ЛИ
" остава едно
и си лягаш да спиш обескуражен 

Ако пък кажеш че са за колата резултата е " ПАК ЛИ

FELIPE написа:Чак и аз се замислих кое е по-добре...всъщност ,наистина,кое е по-добре-да харчиш пари за колата или за к*рви...а ако си женен
.
Женен, неженен.. въпроса изобщо не подлежи на замисляне, обмисляне и т.н., защото отговора е повече от ясен - К*РВИ!
От тях поне остава приятен спомен съпроводен с някоя друга усмивка.. за разлика от тенекиите в които освен, че погребваме пара.. погребваме и нервната си система..
silvers написа:Аз лиюно съм за второто ама ако си женен отиват кинтите по най скъпата к......а![]()
или ако можеш да се измъкнеш макар и за малко резултата е
Ако пък кажеш че са за колата резултата е " ПАК ЛИ![]()
" остава едно
и си лягаш да спиш обескуражен
true story my friend..
S_T_I_N_G написа:А иначе стоково стоково ама няма значение нащтракай го дЕ :)
Джантите не са лоши и по принцип може да им се обърне внимание.. 17" с голям борд.. широчината им е 8J отпред и 9J отзад

- silvers
- Автомобил: MK3 2.0 16v
- Двигател: ABF
Колицата си е перфектна направи си я щом си решил Тръпката да си се кефиш после е супер.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега, мега описание! И аз съм на твоето мнение за корви
За ламарина не си струва да се нерви човек! Но щом си мераклия това е най-важното след парите! Ще следя темата с интерес! А на теб късмет!

silvers написа:Колицата си е перфектна направи си я щом си решил Тръпката да си се кефиш после е супер.
По принцип никога не съм искал да дам и 1 лев за нея, както и за всичките ми бивши автомобили.. просто защото наливам сериозни цифри, правя ги струни, а след месеци (или до година, две - ако автомобилите са по-сериозни) като им се нарадвам ги подарявам на хората за без пари...
Какво да кажа.. аз съм от ония безкрайно малоумни хора, дето не могат да траят нещо в автомобила им да не работи на 100% и бързат да купуват, да сменят, и да оправят, сякаш живота им зависи от това.. или ще пукнат ако не начешат сърбежа възможно най-бързо.... и това всъщност най-вероятно е някакво болестно състояние, чието наименование не знам.. но знам, че е проблем!
В тоя ред на мисли едно е сигурно - дори никога да не и докарам външна "фаца" за милиони, тоя автомобил ще е в топ 5 за БГ, ако направят класация за цялостно техническо състояние и поддръжка..
my heart iS iCe написа:Ще следя темата с интерес! А на теб късмет!
Мерси колега

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
BSN написа:В тоя ред на мисли едно е сигурно - дори никога да не и докарам външна "фаца" за милиони, тоя автомобил ще е в топ 5 за БГ, ако направят класация за цялостно техническо състояние и поддръжка..
Евала, в крайна сметка това е доста по-важно.

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
за какви бубини мислиш? чел съм, че слагат от голф 5, но от кой модел не ми е ясно.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Човек над мене дето е писал е в ТОП 1 за нашият форум. За това как се поддържа кола
.
Иначе браво за придобивката.

Иначе браво за придобивката.