yovet0 написа:Разходите по колата, са предвидени няма проблем, а и разхода на колата не ме притеснява. Най- големите ми притеснения са по двигателя на колата, и точно ако може да ми каже някой какви са особенностите и за какво трябва да се внимава. Дано колегата vmalevski види темата и сподели личният си опит.
Здрасти колега,
предполагам Добрин е имал предвид мене.
Аз лично съм много доволен от автомобила като цяло, щом и разходите не те плашат, значи това е твоята кола. Иначе в момента и аз си продавам автомобила, но е с автоматични скорости, ксенон и има по-новата и по-добра навигация от въпросния от обявата. За сметка на това няма кожа. Цената според мене е справедлива, но наистина разходите ти след покупката ще са доста (данък, гражданска, каско, КАТ и обслужване), както Добрин е споделил.
Имах проблем, който ми излезе доста солено (над 2 000 лв, защото само Порше можеха да се справят с него). По принцип повечето сервизи не разбират от тези мотори, защото не са виждали много ФСИ-та като цяло. Има помпа за високото налягане на горивото, която се задвижва директно от единия разпределителен вал (на всмукателния вал), помежду им има един консуматив:

Когато той се изяде и стигне до фаза 3 или 4, започва търкане на помпата във вала. Повечето хора не знаят за този консуматив (препоръчват смяната му на 60 000 км, но проверка с всяко масло, цената му е мисля към 80 лв.). Това се беше случило и при мене, наложи се смяна на вала (500+лв), бензиновата помпа (650+лв), както и други дребни според Порше части, на стойност към 400 лв. Отделно работа и тн. Това е единственото нещо с което съм имал проблем. Като цяло возията и вървенето на колата е страхотно за мен. Окачването е стегнато, но не те натоварва, мотора е пъргав и има страхотен звук. Лично аз съм решил да се разделя с нея защото карам доста и ще ми е по-изгоден някой дизел.
Ако си в София, мога да те повозя за да имаш база за сверяване на въпросния екземпляр.