VW GOLF II 1.3 55hp

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Milen Mitkov
Автомобил: VW GOLF II
Двигател: 1.3 1987

VW GOLF II 1.3 55hp

Мнениеот Milen Mitkov » Сря 28 авг 2013 19:06

Здравейте колеги, много се чудех дали да направя тема и за моето голфче и ето че се престраших.. :biggrin

така се запознахме.. :D --> Изображение, Изображение ,Изображение , Изображение , Изображение Като държа да подчертая че с тея кубинки и предното предаване зимата драпа 2 пъти повече от мечоците който карам.

ето малка част от зимните игри :D --> http://www.youtube.com/watch?v=6-RKdxGwYkI

След Баня --> Изображение , Изображение , Изображение

Не може да не се похваля с новата регистрация..!-->Изображение

Тук вече има и малко карбон :mhihi --> Изображение , Изображение , Изображение , Изображение (забравил съм да снимам на вратите също има)

С Новите фарове --> Изображение , Изображение

Малко творчество(тиксо на капака) :c020 --> Изображение , Изображение

Със фолио на всичките стъкла.. --> Изображение

тук има нов "remus" и теглич --> Изображение

А това са снимките от днес --> Изображение , Изображение , Изображение, Изображение ,Изображение , Изображение , Изображение :love.vw :drive

Последна промяна от Milen Mitkov на Сря 28 авг 2013 22:07, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Re: VW GOLF II 1.3 55hp

Мнениеот PeshoVW » Сря 28 авг 2013 21:00

Добре колега, колата не е лоша има потенциал, само тва фолио било то "карбоново" или не не ми допада, но не е важно.
Обаче в интерес на всички и да ти е по приятна темата, ще те помоля да си оправиш линковете на снимките. Какво си и замисли занапред?
Пред всеки линк трябва да има [img]... а зад всеки това(без точката) [./img] или просто използвай опцията горе в полето. :)

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Сря 28 авг 2013 21:13

... и тиксото и тиксото... :scare3 Иначе с обичайните неща нужни на 2-ка, може да стане доста приятна колица :th_up

Изображение

Потребителски аватар
Milen Mitkov

Мнениеот Milen Mitkov » Сря 28 авг 2013 22:31

PeshoVW написа:Добре колега, колата не е лоша има потенциал, само тва фолио било то "карбоново" или не не ми допада, но не е важно.
Обаче в интерес на всички и да ти е по приятна темата, ще те помоля да си оправиш линковете на снимките. Какво си и замисли занапред?
Пред всеки линк трябва да има [img]... а зад всеки това(без точката) [./img] или просто използвай опцията горе в полето. :)

Мисля, че вече всичко е на ред със снимките. | Аз по принцип голфчето уш го купих за да му сложа един теглич и да си върша работа из нас, а за дълъг път да се возя с E класата (се пак мерцедес, по комфортно).. ама то излиза,че май е по-добре да си пъркам с голфа 1-во е поне 2пъти по икономичен (10лв се возя половин месец, а мерцедеса 4,5 дена) 2-ро като се счупи нещо частите са му 3 пъти по евтини.. За напред имам големи идеи.. проблема е че в момента финансово съм зле, иначе леко по леко ще добие вид.. За есента съм замислил да го оборудвам с едни джанти.

Потребителски аватар
Wrofeel_VR6
Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
Двигател: AEB

Мнениеот Wrofeel_VR6 » Сря 28 авг 2013 22:34

Важното е снимки да има :mhihi .
Успех и само хубави моменти заедно :th_up ! :beer

Потребителски аватар
Milen Mitkov

Мнениеот Milen Mitkov » Сря 28 авг 2013 22:55

Wrofeel_VR6 написа:Важното е снимки да има :mhihi .
Успех и само хубави моменти заедно :th_up ! :beer

Благодарим колега! :biggrin :biggrin

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Чет 29 авг 2013 0:12

Почви се още един двойник на моята 2-ка,да ти е честита и дано тръгнеш в правилната посока.Защото аз направих грешката като теб с карбона и други такива тунинг които в последствие разбрах че са пълна простотия. :th_up

И по между другото,какви са ти плановете за колата ?

Потребителски аватар
Milen Mitkov

Мнениеот Milen Mitkov » Чет 29 авг 2013 10:16

GTI1.8 написа:Почви се още един двойник на моята 2-ка,да ти е честита и дано тръгнеш в правилната посока.Защото аз направих грешката като теб с карбона и други такива тунинг които в последствие разбрах че са пълна простотия. :th_up

И по между другото,какви са ти плановете за колата ?

Ми едни джанти да си намеря от някъде 14-ки мисля че ще са добре с гуми 195/60,гърне задължително това дето е на него е от лада и "фляка" за страх :biggrin , после едно цялостно пребоядисване(има,доста дребни забележки, на места е препръсквана --> Изображение
има разлика от боята на задния капак и тая над бронята -- > Изображение )
След като вече на външен вид няма забележки има доста изгорели уплатнения (които разбрах че не са евтини.. тия на вратите и 4-те са здрави само тея над вратите са за къшмер --> Изображение , Изображение има и на прозорците закъсани --> Изображение след като вече всичко работи безупречно едни кристални фарове и стопове мисля че ще му стоят супер (bixenon всичко както си му е реда :mhihi ) една решетка без емблема после може и един широк нож.. планове имам много.. ама всичко е свързано с пари,който нямам :c030

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Чет 29 авг 2013 10:24

Мен ако питаш сложи си една оригинална тъмна хела стопове,оригиналното спойлерче,широк нож,едни пружини 60/40 ако искаш и цяло спортно окачване и може 15-ки да сложиш ако искаш и раздавай газ.

Потребителски аватар
Milen Mitkov

Мнениеот Milen Mitkov » Чет 29 авг 2013 18:44

GTI1.8 написа:Мен ако питаш сложи си една оригинална тъмна хела стопове,оригиналното спойлерче,широк нож,едни пружини 60/40 ако искаш и цяло спортно окачване и може 15-ки да сложиш ако искаш и раздавай газ.

Само за джантите не съм съгласен.. Пробвах с едни 15-ки само че железни и доста го спъва сякаш му тежат :mhihi

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Чет 29 авг 2013 22:37

Milen Mitkov написа: едни кристални фарове и стопове мисля че ще му стоят супер (bixenon всичко както си му е реда :mhihi ) една решетка без емблема:c030

Не мога да разбера защо почти всички покрай северозападния крайдунавски край прибягват точно до това. Имам приятели от съседен град, които си мислят, че колите им изглеждат супер "наточени" и т.н., когато имат фолио, силна музика, ксенон(задължително) и разни такива за мен безсмислени работи. Колеги са ти казали как без много пари да се постигне една приятна визия. За съжаление двигателят е доста малък, но това не пречи (освен ако не се изявяваш на "рацер") да влачи едни хубави 15-ки. Помисли и също за черно - червената Hella, спойлерче на багажника и един широк нож. След като го направиш едва ли ще си помислиш да слагаш разните му циганийки. Успех!

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Чет 29 авг 2013 22:41

Kaто се тръгнали да даваме акъл и аз да изразя 1 мнение за решетките без емблема при голф 2 :biggrin Приличат на 1 голям подвижен парти-грил :Mr Green Fun

Хри100в
Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
Двигател: AGG 115hp

Мнениеот Хри100в » Пет 30 авг 2013 2:23

по принцип е страшно нещо мерака, ама много пари гълта :beer със здраве да си я джиткаш :th_up

Потребителски аватар
silas1
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AEK

Мнениеот silas1 » Пет 30 авг 2013 10:12

Широк нож на тясна броня егати грозното, колеги как може това да ви харесва? Да слага широките брони, едни фарове с кръстачка ксенон, спойлер на багажника, да я тръшне на земята, да сложи музика и някакъв по-хубав салон примерно едно дълбоко рекаро и табло от голф 3, но задължително да маха грозните тясни брони.

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Пет 30 авг 2013 11:48

Всичко зависи от това какво цели и какво му харесва.
Във този раздел има двойки с тесни брони които са много стилни :th_up
На мен лично по ми допада вида с тесни брони,някак по автентично стои :a045

Върни се в “Моят Volkswagen”