VW Golf MK5 GTsport Black
VW Golf MK5 GTsport Black
Здравейте фенове на
!

Последна промяна от opora на Пет 25 окт 2013 11:05, променено общо 2 пъти.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf MK5 GTsport Black
Много хубава снимка,ама се колебая между колата или приятелката ти,кое да гледам
Очаквам следваща снимка с леко вдигната пола та да се види знака на колата
Нищо лично колега но като качваш снимки нека да са повече на КОЛАТА защото така само една на колата като на преден план е приятелката ти ми се струва че май не показваш толкова колата колкото приятелката си,а все пак тука сме автофорум а не РОМАНС.бг.Надявам се че ще качиш повече снимки на колата и поне малко инфо за нея

Нищо лично колега но като качваш снимки нека да са повече на КОЛАТА защото така само една на колата като на преден план е приятелката ти ми се струва че май не показваш толкова колата колкото приятелката си,а все пак тука сме автофорум а не РОМАНС.бг.Надявам се че ще качиш повече снимки на колата и поне малко инфо за нея

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, снимката е супер!
Чакаме още яки сесии, с жената и колата! 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Моля ви, Колеги!
Обмислям да и сложа прагове от ГТИ, след като поразгледах форума видях една обява за доста изгодни такива. Не знам обаче дали ще паснат толкова добре. Се пак е 4тири врата, но би трябвало междуосието да е 1:1 със двувратата. Ако някой има представа дали ще паснат добре ще му бъда благодарен!