Здравейте колеги. Най-сетне след неколкомесечно скитане из автокъщите и обикаляне по обяви, след като се опитваха да ми пробутат всякакви машини правени, преправяни и всякакви шмекерии по тях се ядосах.......и заминах на следващия ден за Германия. Там гледах няколко дена всякакви къщи и сервизи и на третия ден най-накрая си харесах кола, гледана и подържана отлично, всичко сервизна история, без забележки вънка и вътре.И всичко беше ясно - няма какво да стане. Взех я :) Изключително съм доволен от отношението, на германците и как всичко им е подържано и никой не се опитва да те прецака и да ти набута нещо, което докато го купиш и да ти се прецака.Естествено...след като взех колата с прехвърлянето(всичко заедно със смяната на номерата, бракуването на старите издаването на временните нови червени номера, понеже се прибирах с нея от Германия и ми трябваха червени номера, ми отне точно 30МИНУТИ !) Отидох на бирфеста в Щутгарт да отпразнувам новата колица, после минах и през Мюнхен...и на тамошния биренфест..голям манифест беше и бях много щастлив.Прибрах се по магистралата през германия-австрия-словения-унгария-сърбия-софия-пловдив-варна.Та съвета ми е следния..Ако имате възжмоност, не се чудете ами си вземете кола от немците...Там всичко им е в пъти по-подредено и добре.Наслука на всички и безаварийната.Поствам няколко линка с количката :)
1.

2.

3.

4.

5.